Depre Storage & Handling investeert 6 miljoen euro in Zeebrugge

Depre Storage & Handling (DSH), gespecialiseerd in de op- en overslag van breukrijst en agro-grondstoffen, opende vorige week hun nieuwe opslagloodsen in de Haven van Zeebrugge.

Trefwoorden: #Depre Storage & Handling, #goederenopslag, #Haven van Zeebrugge, #investering, #loodsen, #mengvoeder, #opslag, #overslag, #veevoeding

Lees verder

Techniek

( Foto: Haven van Zeebrugge )

ENGINEERINGNET.BE - Met een investering van 6 miljoen euro breidde het bedrijf zijn opslagcapaciteit voor grondstoffen uit van 33.000 naar 65.000 ton.

Door deze uitbreiding beschikt DSH over 13 polyvalente loodsen. Zowel voor de eigen bedrijven als voor externe klanten worden er goederen zowel voor veevoeding als voor de menselijke voeding opgeslagen.

De uitstekende ligging van Brugge, met ontsluiting via de A11, de E403 en de E40, en de mogelijkheid om goederen aan- en af te voeren met coasters, lichters, containers en vrachtwagens, maken dit de ideale hub voor tussenopslag van grondstoffen voor de Belgische en Franse mengvoederindustrie.

Het havenbestuur van Zeebrugge zorgde voor een verlenging van de aanlegkade aan het Groot Handelsdok, waardoor nu ook coasters met een diepgang van 6,7 meter aan de nieuwe loodsen kunnen aanleggen.