Identificatie nodig ? Ontdek de Brady labels !

Brady ontwikkelt betrouwbare labels en identificatieoplossingen, die bestand zijn tegen extreme temperaturen, chemicaliën, druk of wrijving. Deze geteste labels zorgen voor meer veiligheid.

Trefwoorden: #Brady, #label, #labels, #RFID

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De labels zorgen ook voor meer betere probleemoplossing, complete traceerbaarheid en andere iden­tificatie­voordelen in veeleisende toepassingen en omgevingen.

Elk oppervlak, elke omgeving
Zelfs complexe oppervlakken in veeleisende industriële omgevingen kunnen duurzaam geïdentificeerd worden met een professioneel identificatielabel. Brady doet een beroep op zijn materiaalkennis, expertise en wereldwijde ervaring in een groot aantal sectoren om identificatielabels te ontwikkelen die blijven kleven op propere, ruwe, met olie bevuilde en gepoederde oppervlakken, en die leesbaar blijven bij blootstelling aan extreme temperaturen, chemicaliën, wrijving en druk. "

Uw identificatielabel
Bedrijven met identificatie-uitdagingen kunnen contact opnemen met Brady voor een duurzame oplossing. De klantendienst en het R&D-team kunnen een standaardlabel voorstellen of nieuwe labels ontwerpen voor uw unieke identificatiebehoeften. De volgende labelcomponenten zijn personaliseerbaar: labelmateriaal, kleefstof, bovenlaag, laminaat, afmetingen, kleur, vorm, lay-out en voorbedrukking.

Ter plaatse bedrukbaar
Net zoals standaardlabels kunnen labels op maat ook ter plaatse geprint of afgewerkt worden. Update de firmware van uw compatibele Brady-labelprinter, plaats de labelrollen op maat, voeg handmatig of automatisch de specifieke informatie toe die op uw label weergegeven moet worden, print en identificeer.


Bekijk video & ontvang de gids en stalen

Voor meer informatie:
Brady nv
Industriepark C/3 - Lindestraat 20 - B-9240 Zele
T.+32 (0) 52 45 78 11 - emea_request@bradycorp.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.