VeroTech benoemt Strategy & Business Development Director

Het Leuvense engineering- en consultancybedrijf VeroTech meldt dat het Jean-Christophe Van Dycke aangesteld heeft als Strategy & Business Development Director.

Trefwoorden: #engineering, #Gert Rülle, #Jean-Christophe Van Dycke, #R&D, #Strategy & Business Development Director, #Veronique Van de Kerckhove, #VeroTech

Lees verder

HR

( Foto: VeroTech )

ENGINEERINGNET.BE - Jean-Christophe Van Dycke is voormalig Benelux CEO en Senior Vice President Strategic Development Benelux van AKKA Technologies en heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in business development, management en organisatie.

Als Strategy & Business Development Director komt hij aan het hoofd te staan van het business development team en zal hij eveneens zetelen in het directiecomité.

De grootste uitdaging die hem wacht zal zijn om samen met oprichters Veronique Van de Kerckhove en Gert Rülle een strategie uit te tekenen en te implementeren waardoor het bedrijf de komende drie jaar kan verdrievoudigen in omvang.

Veronique Van de Kerckhove, oprichtster en Managing Director van VeroTech. “We kiezen voor een strategie gestoeld op diversificatie op vlak van regio's (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), sectoren (transport, elektronica, telecom, energie, medische …) en expertise (R&D) en dit via verschillende leveringsvormen (als expert on demand, dedicated team en workpackage).”

Daarnaast plant het bedrijf ook om in 2019 vijftig nieuwe aanwervingen van R&D consultants te doen.