Start it @KBC en Easyfairs gaan samenwerken

Accelerator Start it @KBC en Easyfairs, een van de grootste Europese beursorganisatoren en uitbater van tien eventlocaties in België, Nederland en Zweden, kondigen partnerschap aan.

Trefwoorden: #accelerator, #Easyfairs, #sales, #start-up, #Start it @KBC, #vakbeurs, #verkoop

Lees verder

Nieuws

( Foto: Start it @KBC )

ENGINEERINGNET - Uit onderzoek van Start it @KBC blijkt dat de start-up community de voorbije vijf jaar aanzienlijke sales realiseerde, maar dat slechts één op de tien salesmeetings effectief uitmondt in een getekend contract.

Dankzij het partnership met beursorganisator Easyfairs, krijgen start-ups nu de kans om hun producten te demonstreren op een scala aan beurzen in België en het buitenland. Op die manier krijgen hun sales een fikse duw in de rug, wat cruciaal is voor het voortbestaan van een beginnende onderneming.

Lode Uytterschaut, founder en CEO van Start it @KBC: “Deelnemen aan beurzen is een belangrijke manier voor start-ups om hun producten en diensten kenbaar te maken bij hun doelgroepen, en om te verkopen. Als accelerator gaan we het komende jaar nog sterker de nadruk leggen op sales en het sluiten van de deal.”

Easyfairs België stemt haar aanbod af op de noden van de start-ups van Start it @KBC. Zo kunnen ze aan voordeeltarieven deelnemen aan de Belgische en een aantal Europese beurzen.

De start-ups krijgen ook begeleiding om zoveel mogelijk sales te halen uit hun aanwezigheid op de beurzen. Zo krijgen ze gratis toegang tot een online toolbox om hun producten, diensten en bedrijven in de kijker te zetten en mogen ze gratis deelnemen aan de workshops, kick off events en conferenties.