• 11/04/2019

Seeq breidt integratie en samenwerking met Siemens uit

Seeq Corporation, een toonaangevende leverancier van geavanceerde analytics toepassingen voor de procesindustrie, breidt zijn integratie en samenwerking met Siemens uit.

Trefwoorden: #analyse, #Seeq, #Siemens, #software

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens de voorbije Hannover Messe exposeerde Seeq op de stand van Siemens en demonstreerde zijn self-service analytics applicatie op de proces­automatiserings­producten van Siemens.

Seeq's inspanningen op de Hannover Messe werden geleid door Mike Purcell, Managing Director voor Europa en verantwoordelijk voor de verkoop-, partner- en marketinginspanningen van Seeq in deze regio.

Seeq is het afgelopen jaar snel gegroeid met nieuwe partners ter verdere ondersteuning van Europese klanten en door de uitbreiding met account management, analytics engineers en support engineers.

De samenwerking tussen Seeq en Siemens is veelzijdig. Next47, de venture capital tak van Siemens, investeerde in Seeq in 2017, en beide bedrijven werken nu samen aan een aantal gezamenlijke activiteiten. Seeq en Siemens betrekken bijvoorbeeld klanten bij de mogelijkheden van Siemens MindSphere, Siemens’ cloud voor industriële klanten.

MindSphere verbindt de producten, installaties, systemen en machines van een producent met elkaar, zodat de schat aan data die wordt gegenereerd door het Internet of Things (IoT) met behulp van geavanceerde analytics, optimaal kan worden benut.

Op de Hannover Messe demonstreerde Seeq tevens ondersteuning voor de Siemens PCS 7 enterprise historian. Hiermee kunnen klanten in de chemische, olie & gas- en andere procesindustrieën, die gebruik maken van Siemens PCS 7, Seeq gebruiken voor sneller onderzoek en publicatie van inzichten in productiedata.

Naast PCS 7 ondersteuning, kondigde Seeq al eerder integratie en ondersteuning aan voor Siemens XHQ, een data-integratie- en visualisatieplatform voor de olie- en gasindustrie, waarmee snelle analytics van XHQ-informatiemodeldata mogelijk is.

Tot slot gebruikt Siemens de geavanceerde analytics toepassing van Seeq in hun eigen elektronicaproductiefaciliteiten voor het oplossen van knelpunten in de productie, alsmede voor asset monitoring en snellere inzichten.

"Met de integratie van Seeq in PCS 7, Mindsphere en het gebruik van Seeq door Siemens voor interne doeleinden, werken we samen met Siemens aan een brede reeks initiatieven", vertelt Owen Busch, hoofd Alliances bij Seeq Corporation.

"Onze gezamenlijke aanwezigheid op de Hannover Messe en het succes bij onze gezamenlijke klanten vormt het bewijs van deze groeiende vooruitgang.”

In alle sectoren vereisen de toenemende complexiteit en snelheid van zakendoen nieuwe wegen om de productiviteit en efficiency te optimaliseren. De oplossing is het op innovatieve wijze gebruiken van de data van machines, fabrieken, processen en producten om nieuwe inzichten te verkrijgen. Seeq en Siemens hebben samen een go-to-market-plan opgesteld om de procesindustrie bij te staan bij het toepassen van data voor het genereren van betere bedrijfsresultaten.

Seeq is een geavanceerde analytics oplossing voor engineers en wetenschappers in de procesindustrie voor het snel onderzoeken, samenwerken en publiceren van inzichten over productiedata. Klanten zijn onder andere olie & gas, farmaceutica, chemie, energie, mijnbouw, voeding- en dranken, en andere procesindustrieën.


Voor de meest recente informatie over Seeq, www.seeq.com

Seeq
1301 2nd Avenue, Ste. 2850 Seattle, WA 98101
Will KNIGHT
info@seeq.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.