Start it @KBC en Jobat.be sluiten partnershap

Accelerator Start it @KBC en jobplatform Jobat.be hebben besloten om de krachten te bundelen. De komende zes maanden moeten bijna 1.000 extra vacatures ingevuld worden.

Trefwoorden: #Jobat.be, #start-up, #Start it @KBC, #vacatures

Lees verder

HR

( Foto: kantver - 123RF )

ENGINEERINGNET.BE - Begin dit jaar hield Start it @KBC een enquête bij de start-ups en alumni in de accelerator om de economische impact van haar community te meten.

Daaruit bleek dat alle start-ups samen in de komende maanden bijna 1.000 nieuwe werknemers willen aantrekken.

Lode Uytterschaut, founder & CEO van Start it @KBC: “Gemiddeld heeft een start-up in onze community vier mensen in dienst en hebben ze twee vacatures open staan. Dankzij dit partnershap kunnen de start-ups zichzelf en hun potentieel beter in de kijker zetten bij een groter doelpubliek.”

De start-ups kunnen via een Brand Page op Jobat.be in woord, beeld en video in hun eigen huisstijl vertellen waar hun bedrijf voor staat. Bovendien kunnen ze via dat uitgebreide netwerk hun openstaande vacatures bekend maken.

Mark Maldeghem, business director bij Jobat.be: "Start-ups zijn de ideale omgeving voor young professionals. Je kunt er op korte tijd veel bijleren omdat er veel variatie in de job zit.”