Introductie van microbiologische en biotechnologische oplossingen

Bedrijfsnieuws 7/06/2019 8:34:39

Advanced Instruments en LA Biosystems brengen een Belgisch partnerschap tot stand voor verkoop apparatuur aan groeiende biotechnologie-, microbiologie- en voedsel- en drankenmarkten.

Lees hieronder verder   
Verwant

Beveiligingsmodule voor afvalwatertoepassingen - techniek

Interview met Axel Kupisiewicz, CEO van Lasea - artikel

Sterke en onbreekbare moleculaire schakelaar toevallig ontdekt

Staal gaat bio - artikel

Aquafin bespaart door inspectie van riolen met drone

Kaumera: nieuwe grondstof uit afvalwater

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Infoavond 3D-print voor matrijzen

Thomas More - Sint-Katelijne-Waver

dinsdag 22 oktober 2019

Parts2Clean

Messe Stuttgart

van 22/10/2019 tot 24/10/2019

Configuratie en calculatie van laagspanningsverdeelborden

Rittal Lokeren

dinsdag 22 oktober 2019

Rockwell Automation Teched Emea

München - Duitsland

van 22/10/2019 tot 24/10/2019

Basic of CE marking

Pilz Academy - Gent

dinsdag 22 oktober 2019

Empack

Nekkerhal Mechelen

van 23/10/2019 tot 24/10/2019

Keuze van de redactie

(15/10) Verhaert investeert in AI gestuurde robots

(14/10) Sirris heeft 4.0 Pilot Factory ontwikkeld

(9/10) Batterijen van elektrische wagens krijgen nieuw leven bij Umicore

(9/10) Kinepolis is ‘Onderneming van het Jaar’ 2019

(8/10) Central Auto overgenomen door Imes Dexis

(7/10) Qinetiq Space neemt nieuwe cleanroom van 450m² in gebruik (+fotoreportage)

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Advanced Instruments heeft LA Biosystems aangetrokken als exclusief verdeler van zijn portefeuille van osmometers, cryoscopen, fluorometers en het Anoxomat-pottensysteem in België.

LA Biosystems is de dochteronderneming in de Benelux van de I&L Europe Group. Het bedrijf biedt een breed gamma van biotechnologie-, microbiologie- en voedselveiligheidsproducten aan.

Advanced Instruments is een mondiale leverancier van wetenschappelijke en analytische instrumenten voor de klinische, biotech, voedsel- en drankenindustrieën.

Dit bedrijf heeft een portefeuille van op één of meerdere stalen gebaseerde osmometers, met een ontwerp en essentiële functies ter ondersteuning van de klinische en biotechnologiemarkten. Ook verkoopt het zuivel- en melkanalyseapparatuur.

Voorts is het Anoxomat-systeem een oplossing voor microbiologische laboratoria die de kwaliteit van de bacteriële groei willen verbeteren en de werkstroom willen optimaliseren.

"België is een belangrijke markt voor ons," aldus Byron Selman, algemeen directeur bij Advanced Instruments. "Wij investeren in onze portefeuille van osmometers met functies die wij speciaal hebben ontworpen voor de biotechnologiesector. Ook is ons Anoxomat-pottensystem verbeterd."

Door het partnerschap met LA Biosystems die veel klantrelaties heeft in België, kan Advanced Instruments sneller groeien en nieuwe producten blijven lanceren. Daarmee richt het bedrijf zich op de biotech-, klinische en voedsel- en drankenmarkten. << (Lydia Heida) (foto: I&L Europe Group)

Abonneer op onze nieuwsbrief

Reageer of publiceer aanvullende informatie
Mis ook dit niet...

Vlaamse regering legt 23 extra opleidingen duaal leren vast

Vlaams ministers Crevits en Weyts hebben de inhoud van 23 extra opleidingen ‘duaal leren’ vastgelegd. Daarmee wordt het huidige aanbod van 80 opleidingen verder uitgebreid.

Beveiligingsmodule voor afvalwatertoepassingen - techniek

Sinds midden 2019 biedt de KSB Groep met Amacontrol III een module aan met nieuwe beveiligings- en bewakingsfuncties voor uw dompelpompen en -mengers in de meest diverse toepassingen.

Continue afkoeling en verhitting van reusachtige sterren

Een internationaal team van astronomen legde in detail vast hoe de temperatuur van vier gele hyperreuzen in enkele tientallen jaren stijgt van 4000 graden naar 8000 graden en weer terug.

Interview met Axel Kupisiewicz, CEO van Lasea - artikel

Axel Kupisiewicz (46) richtte in 1999 Laser Engineering Applications (LASEA) op. Vandaag is het bedrijf uit Angleur een marktleider in de bouw van ultra-kortepuls- of femtosecondenlasers.

Sirris heeft 4.0 Pilot Factory ontwikkeld

Industrie 4.0 is duidelijk de toekomst. Wat dit echter in de praktijk juist betekent, is dat veel minder. De afgelopen maanden heeft Sirris haar 4.0 Made Real Pilot Factory gebouwd.

Start it @KBC neemt 63 nieuwe start-ups onder zijn hoede

Van de 217 start-ups, die een aanvraag indienden, mochten gisteren 113 hun ideeën pitchen. Hiervan werden er 63 geselecteerd werden om deel te nemen aan het Start it @KBC-programma.

Sterke en onbreekbare moleculaire schakelaar toevallig ontdekt

Een organisch materiaal dat steeds opnieuw van vorm kan veranderen, zonder dat het breekt, kan handige toepassingen hebben als kunstmatige spier, pompje of als elektrische schakelaar.

Hans Haverbeke verkozen tot ICT & Digital Coach Of The Year

In Gent werd tijdens This is IT, hoogmis voor de Belgische IT-wereld, de award van ICT & Digital Coach Of The Year aan Hans Haverbeke, head of data & analytics bij Port of Antwerp uitgereikt.

Schubert & Salzer lanceert stoomkoeler 5090

De voordelen van het schijfklepsysteem voor stoomconditionering worden met de stoomkoeler type 5090 gecombineerd. Operatoren profiteren van een hoge afdichting, minder slijtage en geoptimaliseerde stoomcontrole. De stoomkoeler regelt de vereiste hoeveelheid injectiewater voor het koelen van stoom tot de gewenste stoom temperatuur. >>

Partners