Ataya & Partners benoemt Xavier Huysmans tot CEO

Xavier Huysmans is aangesteld als CEO van Ataya & Partners, de recent opgerichte joint venture van Hightech Partners en professor Georges Ataya, en gaat een team van 20 experts aansturen.

Trefwoorden: #Ataya & Partners, #digitale transformatie, #Xavier Huysmans

Lees verder

HR

( Foto: Ataya & Partners )

ENGINEERINGNET.BE - Huysmans zal met zijn team advies en pakketdiensten gaan leveren op het gebied van digitale toepassingen, gegevensbescherming en informatiebeveiliging.

Hij behaalde een MBA aan Vlerick Management School en werkte in het verleden als IT-jurist en senior expert in gegevensbescherming voor verschillende managementadviesbureaus.

Bestaande bedrijven staan onder druk om prioriteit te geven aan digitale transformatie. Regelgeving en een tekort aan geschoold personeel maken de digitalisering nog moeilijker. Om deze uitdagingen aan te gaan, besloten Hightech Partners en prof. Georges Ataya de krachten te bundelen en de joint venture 'Ataya & Partners' op te richten.

Huysmans: “Andere adviesbureaus richten zich op individuele niches, terwijl wij er resoluut voor kiezen om onze klanten te helpen met het coördineren en afstemmen van de trust- en compliance-eisen op hun digitale en data-initiatieven."