Kobe Verdonck wordt CEO van SD Worx Group

Kobe Verdonck volgt Steven Van Hoorebeke op als Chief Executive Officer (CEO) van SD Worx Group, het grootste bedrijfssegment van SD Worx, dat meer dan 4.100 werknemers telt.

Trefwoorden: #CEO, #human resources, #Kobe Verdonck, #SD Worx

Lees verder

research

( Foto: SD Worx )

ENGINEERINGNET.BE - Hij is geboren in Gent (België) in 1971 en behaalde een masterdiploma in de rechten aan de Universiteit Gent en een masterdiploma bedrijfskunde aan de Université Catholique de Louvain.

Kobe Verdonck: "Ik ben heel enthousiast over mijn benoeming tot CEO en ik kijk ernaar uit om samen te werken met de meer dan 4.150 collega's. De onderneming heeft een grote internationale ambitie en bedient inmiddels al tienduizenden klanten in Europa en elders op het kruispunt van mens en technologie."

Tijdens zijn carrière heeft hij senior leidinggevende functies opgenomen met toenemende verantwoordelijkheid in internationale bedrijven actief in HR en payroll in meerdere landen. Zo was hij CEO voor Raet van 2014 tot 2018 en was hij tussen 2007 en 2014 CSO en Executive Director Europe & Latin America bij Northgate Arinso.

Tot nu was hij zowel bestuurslid van SD Worx Holding als strategisch adviseur en lid van het managementteam van SD Worx Holding.