4 genomineerden Award Limburgse Jonge Ondernemer 2020 bekend

Economie 24/01/2020 9:03:04

JCI Limburg meldt dat Ismaël Ben-Al-Lal, Charline Leroi, Wouter Uten en Amaury Verelst de 4 genomineerden zijn voor de Award Limburgse Jonge Ondernemer. Op 29 april is de winnaar bekend.

Lees hieronder verder   
Verwant

Hackaton als extra boost voor dynamiek in de Westhoek

Winnaars Foreign Investment Trophy 2020 bekend gemaakt

Deloitte voorspelt trends in Technologie, Media en Telecommunicatie

Technologische sector groeide laatste 5 jaar met 11,5%

Blauwe economie creëert 13,47 miljard euro toegevoegde waarde in Vlaanderen

Brusselse “Innovative Starters Award” 2019 uitgereikt

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Workshop Industrial Security

Kortrijk, Wondelgem, Berchem en Diepenbeek

van 25/02/2020 tot 5/03/2020

Elektrisch voertuig: mobiele batterij of extra belasting net?

UGent Campus Kortrijk

dinsdag 25 februari 2020

Verbreed uw basiskennis over stoom

Spirax Sarco Gent en Westerlo

dinsdag 3 maart 2020

Tips & Tricks voor veilige werking stoominstallatie

Spirax Sarco Gent en Brasschaat

woensdag 4 maart 2020

100.000 ingrijpende energetische renovaties per jaar realiseren

(studiedag) Sint-Niklaas

donderdag 5 maart 2020

Haal het meeste uit uw ketelhuis

Spirax Sarco Gent en Westerlo

donderdag 5 maart 2020

Keuze van de redactie

(19/2) Start-ups scoren beter op gebied van jobcreatie en investeringen

(19/2) Vier nieuwe Vlaamse Fabrieken van de Toekomst bekroond

(18/2) Aquafin gaat energie leveren uit afvalwater

(17/2) ITMA 2019: Geen schering en inslag - artikel

(12/2) DEME Offshore en Herrenknecht bouwen samen onderzeese boor

(12/2) Winnaars Foreign Investment Trophy 2020 bekend gemaakt

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Dit jaar koos JCI Limburg voor het thema van ‘de weg naar succes’. “Deze weg naar succes is zelden een rechte stijgende lijn. Er zitten soms diepe dalen en grote pieken in.

Liesbeth Lemmens, Jury Voorzitter: “Met deze Award willen we ‘good practices’ van ondernemerschap in de verf zetten. De genomineerden zijn jonge ondernemers die een voorbeeld zijn van durf en doorzettingsvermogen.”

Via 3 Limburgse JCI-afdelingen en een netwerk aan partners werd een reeks kandidaten voor de Award verzameld. Van deze longlist werden vier genomineerden weerhouden. Zij zullen voorgelegd worden aan een vakjury bestaande uit beroepsorganisaties, kennisinstellingen en oud-winnaars.

Op 29 april wordt tijdens een eindshow in C-mine cultuurcentrum in Genk de winnaar door de jury bekend gemaakt. << (Guy Leysen) (foto: JCI Limburg)

Dit zijn de vier genomineerden:

  1. Ismaël Ben-Al-Lal is de oprichter van Futech (2008) en iLumen (2012). Futech is een zonnepaneleninstallateur op de Belgische particuliere en industriële markt. Daarnaast runt hij een ingenieursbureau dat productinnovaties ontwikkelt die de werking van zonnepaneleninstallaties verbeterd.

  2. Charline Leroi nam in 2013 het roer over van het Autoglass Clinic, waar ze sindsdien bouwt aan de groei van het bedrijf met overnames van zelfstandige autoglasspecialisten in regio Brussel en Geel.

  3. Wouter Uten startte in 2014 zijn carrière in versneld tempo door de oprichting van UgenTec, dat hij uitbouwde tot een internationale referentie binnen de diagnostische markt.

  4. Amaury Verelst is de oprichter en CEO van Verelst & Gilen., dat zich voornamelijk toelegt op de ontwikkeling van residentiële vastgoedprojecten zoals appartementen en woningen.

Op de foto links:
Filip Timmermans, de winnaar van 2019 met de 4 genomineerden in de kader.


Abonneer op onze nieuwsbrief

Reageer of publiceer aanvullende informatie
Mis ook dit niet...

Start-ups scoren beter op gebied van jobcreatie en investeringen

Uit een bevraging van Start it @KBC blijkt dat de werkgelegenheid, de verkoop en de investeringen bij start-ups sterk in de lift zitten. Gemiddeld scoren ze beter dan KMO's.

Vier nieuwe Vlaamse Fabrieken van de Toekomst bekroond

Audi Brussels, Kautex Textron Benelux, Total en Vandemoortele zijn de nieuwe Fabrieken van de Toekomst, maakbedrijven die dankzij strategische transformaties de grootste doorbraak boekten.

Belgian Offshore Days 2020 focust op geavanceerd data-gebruik

De Belgian Offshore Days 2020 conferentie in Oostende zal dit jaar in het teken staan van geavanceerd gebruik van ‘data’ doorheen de levenscyclus van offshore wind parken.

Omschakeling van aardolie naar hout in chemische industrie haalbaar?

Een interdisciplinair team van onder andere bio-ingenieurs en economen van de KU Leuven heeft in kaart gebracht hoe hout aardolie kan vervangen in de chemische industrie.

Fluvius realiseert technisch hoogstandje bij Katoen Natie

Fluvius heeft eind 2019 twee windturbines gekoppeld aan de elektriciteitscabine van de logistieke site. Gecombineerd met zonnepanelen gebruikt Katoen Natie nu voor 70% aan duurzame energie.

Chemische bouwsteen uit hernieuwbare grondstof ontwikkeld

De universiteiten van Antwerpen, Gent en Leuven zijn er in geslaagd om op een duurzamere manier catechol te maken, vertrekkende van een hernieuwbare grondstof.

Antwerp Space versnelt communicatie met ISS

Een onlangs gelanceerde Antares-raket vervoerde niet enkel benodigdheden voor de bemanning, maar ook een geavanceerde ARGO-modem van het Belgische Antwerp Space.

Vlaamse kennisinstellingen ontwikkelen staprobot voor kinderen

Het project MOTION wil kinderen met een neurologische aandoening helpen met een gepersonaliseerd en meegroeiend exoskelet: een combinatie van 3D-techniek, lichte materialen en slim textiel.

speedigus service: slijtvaste maatwerk-onderdelen

Om altijd snel de juiste glijlageroplossingen te kunnen leveren en te installeren, heeft igus meer dan 12.000 verschillende iglidur glijlagertypen gemaakt van tribo-polymeren in voorraad. Daarnaast produceert igus maatwerkcomponenten. Dit wordt bepaald door de motion plastics specialist op basis van de benodigde aantallen.

Partners