RS Components voegt Osram’s kleinste hoogvermogen-led toe - persbericht

Technisch nieuws 30/08/2012 9:16:08

De Oslon Square led is compact en robuust, en biedt een breed spectrum aan kleurtemperaturen en kleurweergave-indexen voor verlichtingstoepassingen binnen en buiten.

Lees hieronder verder   
Verwant

RS Components introduceert slimme 'SmartEyeGlass' brillen - techniek

Nieuwe contactloze connectoren bij RS bieden grote voordelen - techniek

Nieuwe innovatieve gehoorbeschermers bij RS met verbeterde bescherming - techniek

RS Components introduceert de Raspberry Pi 3 - techniek

Nieuwe lockout-apparatuur van RS voor meer veiligheid op locatie - techniek

RS Components frist aanbod pneumatische onderdelen SMC op - techniek

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Electrical Safety in industrial installations

Pilz Zonhoven

dinsdag 4 juni 2019

Ceci n'est pas un congres

Brussels Expo

dinsdag 4 juni 2019

Overzicht van HL7/IHE/DICOM

BluePoint Brussels (Agoria Academy)

dinsdag 4 juni 2019

Energie Platform Vlaanderen

Antwerp Expo

dinsdag 4 juni 2019

Safety Validation Training

Pilz Zonhoven

woensdag 5 juni 2019

Eerstelijns onderhoud op industriële tandwielkasten

Locatie in Rotterdam (NL)

donderdag 6 juni 2019

Keuze van de redactie

(23/5) Endress+Hauser kende sterke groei in 2018 - advertorial

(22/5) BAM start bouw langste 3D-geprinte brug ter wereld (+video)

(20/5) Jobbarometer van de chemie en life sciences staat op groei

(20/5) Elia installeerde met succes eerste stopcontact op zee (+video)

(15/5) Volvo Car Gent gaat batterijen elektrische wagens produceren

(15/5) Farma- en biotechsector plant eigen opleidingscentrum

>> Meer blikvangers

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft de beschikbaarheid bekendgemaakt van de Oslon Square hoogvermogen-led van Osram Opto Semiconductors.

De nieuwe component is ontworpen voor gebruik in een breed scala aan binnen- en buitenverlichtingstoepassingen zoals vernieuwde lampen, ledclusters, spotlights, werkverlichting en straatverlichting.

De robuuste Oslon Square led is ontwikkeld met de nieuwste vermogenschiptechnologie, heeft een maximum stuurstroom van 1,5 A en blijft zelfs bij de hoogste stuurstromen efficiënt.

Oslon Square, geleverd in een compacte behuizing voor oppervlaktemontage met een footprint van slechts 3 x 3 mm, is de kleinste hoogvermogen-led op de markt, ideaal voor arrays met grote dichtheid waarbij een maximum flux over een gebied nodig is, bijvoorbeeld in ledlampen.

Een witte, reflecterende laag in de behuizing hergebruikt het licht en leidt dit naar de secundaire optiek; zo wordt de hoogste lumenefficiëntie gegarandeerd.

Oslon Square leds zijn leverbaar in een breed scala aan kleurtemperaturen en kleurweergave-indexen. OSRAM’s fijne binsysteem dekt het gebied van een 2-staps MacAdams-ellips, waardoor een perfecte kleurconsistentie voor alle verlichtingstoepassingen gegarandeerd wordt.

De nieuwste fosforconversietechnologie garandeert een volledige kleurtemperatuurstabiliteit gedurende een verlengde levensduur en, gekoppeld aan een karakteristieke lage thermische weerstandswaarde van slechts 3,8 K/W, maakt lage bedrijfstemperaturen mogelijk die het systeemrendement verbeteren.

“Er staat een enorme druk op regeringen, industrie en consumenten over de hele wereld om het energieverbruik te verminderen, met als gevolg een gezamenlijk streven om lichtarmaturen met laag energieverbruik te ontwikkelen en te installeren in huizen, bedrijven en industriële structuren,” zei Fred Knowles, Head of Product Management for Electronics bij RS Components.

“Ledverlichting, zoals de OSLON Square, levert een lichtbron met weinig onderhoud, een lange levensduur en hoog rendement en is hard op weg de voorkeurstechnologie te worden.”

De Oslon Square leds zijn uit voorraad leverbaar met verzending op dezelfde dag bij RS Components op www.rsonline.nl/osram of www.rsonline.be/osram. <<

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components


Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network
www.quintmark-network.com

<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Reageer of publiceer aanvullende informatie
Mis ook dit niet...

Nabeschouwing Hannover Messe - artikel

Het was één groot technologiefeest. Meer dan 215.000 bezoekers namen bij 6.500 exposanten de pols en focusten op artificiële intelligentie, robotica, 5G, Industrie 4.0, energie-transitie, …

BAM start bouw langste 3D-geprinte brug ter wereld (+video)

De komende weken printen BAM Infra en Weber Beamix bijna 100 onderdelen van de brug die als een legpuzzel in elkaar passen, compleet met uitsparingen om het beton te kunnen spannen.

AP Hogeschool lanceert duaal leren op bachelor niveau

AP Hogeschool pakt als eerste uit met een volwaardige bacheloropleiding werkplekleren en studeren. In het secundair onderwijs bestaat duaal leren al een tijdje met zo’n 1.026 leerlingen.

Ontwikkeling duurzamer asfalt met ’verjongingsmiddelen’

Afgefreesd asfalt wordt opnieuw in de productiecyclus van asfalt gebracht als granulaat. Een verjongingsmiddel zorgt er voor dat dit oude bitumen duurzamer gedrag vertoont bij recycling.

Lancering Interreg project voor opschaling 5G warmtenetten in Europa

Het project D2Grids zet vijf pilootsites op met 5G warmtenetten in Parijs-Saclay, de Duitse plaats Bochum, de Nederlandse stad Brunssum en de Engelse steden Glasgow en Nottingham.

Start it @KBC en Jobat.be sluiten partnershap

Accelerator Start it @KBC en jobplatform Jobat.be hebben besloten om de krachten te bundelen. De komende zes maanden moeten bijna 1.000 extra vacatures ingevuld worden.

Gentse ML6 opent ook kantoor in Berlijn

Met de opening van dit kantoor zet de Gentse scale-up ML6 een volgende stap om in Europa uit te groeien tot een referentie op het gebied van AI en machine learning.

Nieuwe STM32MP1 MPU-serie krijgt systeem­geheugen­oplossing - techniek

Rutronik, distributeur van elektronische componenten, kondigt een systeem­geheugen­oplossing aan voor de onlangs geïntroduceerde STM32MP1 multicore micro­processor­serie.

Schneider Electric breidt UPS-productlijn uit met Galaxy VS

Schneider Electric introduceert de Galaxy VS. Deze zeer efficiënte, modulaire, driefase Uninterruptible Power Supply (UPS) met capaciteiten van 10-100 kW is eenvoudig te installeren. De UPS is ontwikkeld om aan de kritieke vermogensvereisten in IT-, commerciële of industriële omgevingen te voldoen. >>

Partners