RS Components voegt Osram’s kleinste hoogvermogen-led toe - persbericht

Technisch nieuws 30/08/2012 9:16:08

De Oslon Square led is compact en robuust, en biedt een breed spectrum aan kleurtemperaturen en kleurweergave-indexen voor verlichtingstoepassingen binnen en buiten.

Lees hieronder verder   
Verwant

RS Components introduceert slimme 'SmartEyeGlass' brillen - techniek

Nieuwe contactloze connectoren bij RS bieden grote voordelen - techniek

Nieuwe innovatieve gehoorbeschermers bij RS met verbeterde bescherming - techniek

RS Components introduceert de Raspberry Pi 3 - techniek

Nieuwe lockout-apparatuur van RS voor meer veiligheid op locatie - techniek

RS Components frist aanbod pneumatische onderdelen SMC op - techniek

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Waterstof Dagen

RNSYC - Oostende

van 26/08/2019 tot 30/08/2019

Robots-Cobots: vriend op het werk, vriend in huis

UAntwerpen Campus Groenenborger

donderdag 5 september 2019

Bouwstenen geïntegreerd aanwezigheidsbeleid

BluePoint Antwerpen (Agoria Academy)

maandag 9 september 2019

Rittal vakseminarie industriële systeemkasten

Laakdal

donderdag 12 september 2019

EMO Hannover

Messegelände - Hannover (D)

van 16/09/2019 tot 21/09/2019

Eerstelijns onderhoud op industriële tandwielkasten

MGH Servicecenter Machelen

dinsdag 17 september 2019

Keuze van de redactie

(19/8) VUB en ULB starten proefproject met zelfrijdende shuttlebus

(19/8) Primeur: Nederlandse waterstofwagen verslaat benzine racewagens

(12/8) Indaver scoort Schots afvalenergiecontract van 400 miljoen euro

(6/8) Masterproeffilmpje bezorgt ingenieur job bij Amazon

(15/7) Onderzoekers verhogen energiecapaciteit uit zonnepanelen

(3/7) Onthulling eerste hyperloopsysteem in Europa (+video)

>> Meer blikvangers

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft de beschikbaarheid bekendgemaakt van de Oslon Square hoogvermogen-led van Osram Opto Semiconductors.

De nieuwe component is ontworpen voor gebruik in een breed scala aan binnen- en buitenverlichtingstoepassingen zoals vernieuwde lampen, ledclusters, spotlights, werkverlichting en straatverlichting.

De robuuste Oslon Square led is ontwikkeld met de nieuwste vermogenschiptechnologie, heeft een maximum stuurstroom van 1,5 A en blijft zelfs bij de hoogste stuurstromen efficiënt.

Oslon Square, geleverd in een compacte behuizing voor oppervlaktemontage met een footprint van slechts 3 x 3 mm, is de kleinste hoogvermogen-led op de markt, ideaal voor arrays met grote dichtheid waarbij een maximum flux over een gebied nodig is, bijvoorbeeld in ledlampen.

Een witte, reflecterende laag in de behuizing hergebruikt het licht en leidt dit naar de secundaire optiek; zo wordt de hoogste lumenefficiëntie gegarandeerd.

Oslon Square leds zijn leverbaar in een breed scala aan kleurtemperaturen en kleurweergave-indexen. OSRAM’s fijne binsysteem dekt het gebied van een 2-staps MacAdams-ellips, waardoor een perfecte kleurconsistentie voor alle verlichtingstoepassingen gegarandeerd wordt.

De nieuwste fosforconversietechnologie garandeert een volledige kleurtemperatuurstabiliteit gedurende een verlengde levensduur en, gekoppeld aan een karakteristieke lage thermische weerstandswaarde van slechts 3,8 K/W, maakt lage bedrijfstemperaturen mogelijk die het systeemrendement verbeteren.

“Er staat een enorme druk op regeringen, industrie en consumenten over de hele wereld om het energieverbruik te verminderen, met als gevolg een gezamenlijk streven om lichtarmaturen met laag energieverbruik te ontwikkelen en te installeren in huizen, bedrijven en industriële structuren,” zei Fred Knowles, Head of Product Management for Electronics bij RS Components.

“Ledverlichting, zoals de OSLON Square, levert een lichtbron met weinig onderhoud, een lange levensduur en hoog rendement en is hard op weg de voorkeurstechnologie te worden.”

De Oslon Square leds zijn uit voorraad leverbaar met verzending op dezelfde dag bij RS Components op www.rsonline.nl/osram of www.rsonline.be/osram. <<

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components


Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network
www.quintmark-network.com

<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Reageer of publiceer aanvullende informatie
Mis ook dit niet...

VUB en ULB starten proefproject met zelfrijdende shuttlebus

Onderzoekers van de VUB en de ULB starten vrijdag op Brussels Health Campus met dit innoverende proefproject om relatie tussen mens en machine te bestuderen.

Pilz introduceert veilig radarsysteem voor zonebewaking - techniek

Het LBK-systeem van Pilz voor de beveiliging van gevarenzones is gebaseerd op radartechnologie. Het LBK-systeem is ongevoelig voor externe invloeden, zoals stof, regen, licht, vonken, ... .

Jan De Nul haalt opnieuw Deens contract binnen

Jan De Nul Group heeft een contract getekend met Vattenfall Vindkraft Kriegers Flak voor het vervoer en de installatie van windturbines voor het Deense Kriegers Flak Offshore windmolenpark.

Primeur: Nederlandse waterstofwagen verslaat benzine racewagens

Het Nederlandse studententeam Forze kwam tijdens de Supercar Challenge op het TT Circuit in Assen als tweede over de finish en versloegen verschillende conventionele benzine racewagens.

Onderzoek: Zwaartekracht beschrijven, zonder zwaartekracht

Recent vond een grote verschuiving plaats in de manier waarop natuurkundigen denken over de quantumzwaartekracht: de gecombineerde theorie van quantummechanica en zwaartekracht.

Autoruiten en zonnepanelen gaan zichzelf reinigen

De Wageningse universiteit (NL) werkt aan dunne coatings van vloeibare kristallen, die met elektra van vorm en functie veranderen, zodat vuil en zanddeeltjes van zonnepanelen afglijden.

Onderzoekers zetten nieuwe stap in strijd tegen taaislijmziekte

Via gencorrectie kunnen KU Leuven en de Universiteit van Trento twee mutaties die mucoviscidose veroorzaken permanent herstellen. Dat gebeurde met 3D-celculturen afkomstig van mucopatiënten.

Satelliet met nieuwe generatie zonnepanelen gelanceerd

De net gelanceerde, hypermoderne Europese lasercommunicatiesatelliet EDRS-C krijgt energie van een nieuwe generatie zonnepanelen: de ARA Mark 4, ontwikkeld door Airbus Defence and Space.

Kontron lanceert COM Express Compact Type 6 met nieuwste Intel processoren

Kontron heeft nieuwe COM Express Compact Type 6 modules, die de 8ste generatie Intel-processoren bevatten, toegevoegd aan zijn gamma. De processoren verbruiken slechts 15 Watt. De nieuwe modules laten tot 24 GB DDR4-geheugen toe en zijn optioneel voor het eerst beschikbaar in Compact-formaat met snelle NVMe SSD. >>

Partners