• 30/08/2012

RS Components voegt Osram’s kleinste hoogvermogen-led toe - persbericht

De Oslon Square led is compact en robuust, en biedt een breed spectrum aan kleurtemperaturen en kleurweergave-indexen voor verlichtingstoepassingen binnen en buiten.

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft de beschikbaarheid bekendgemaakt van de Oslon Square hoogvermogen-led van Osram Opto Semiconductors.

De nieuwe component is ontworpen voor gebruik in een breed scala aan binnen- en buitenverlichtingstoepassingen zoals vernieuwde lampen, ledclusters, spotlights, werkverlichting en straatverlichting.

De robuuste Oslon Square led is ontwikkeld met de nieuwste vermogenschiptechnologie, heeft een maximum stuurstroom van 1,5 A en blijft zelfs bij de hoogste stuurstromen efficiënt.

Oslon Square, geleverd in een compacte behuizing voor oppervlaktemontage met een footprint van slechts 3 x 3 mm, is de kleinste hoogvermogen-led op de markt, ideaal voor arrays met grote dichtheid waarbij een maximum flux over een gebied nodig is, bijvoorbeeld in ledlampen.

Een witte, reflecterende laag in de behuizing hergebruikt het licht en leidt dit naar de secundaire optiek; zo wordt de hoogste lumenefficiëntie gegarandeerd.

Oslon Square leds zijn leverbaar in een breed scala aan kleurtemperaturen en kleurweergave-indexen. OSRAM’s fijne binsysteem dekt het gebied van een 2-staps MacAdams-ellips, waardoor een perfecte kleurconsistentie voor alle verlichtingstoepassingen gegarandeerd wordt.

De nieuwste fosforconversietechnologie garandeert een volledige kleurtemperatuurstabiliteit gedurende een verlengde levensduur en, gekoppeld aan een karakteristieke lage thermische weerstandswaarde van slechts 3,8 K/W, maakt lage bedrijfstemperaturen mogelijk die het systeemrendement verbeteren.

“Er staat een enorme druk op regeringen, industrie en consumenten over de hele wereld om het energieverbruik te verminderen, met als gevolg een gezamenlijk streven om lichtarmaturen met laag energieverbruik te ontwikkelen en te installeren in huizen, bedrijven en industriële structuren,” zei Fred Knowles, Head of Product Management for Electronics bij RS Components.

“Ledverlichting, zoals de OSLON Square, levert een lichtbron met weinig onderhoud, een lange levensduur en hoog rendement en is hard op weg de voorkeurstechnologie te worden.”

De Oslon Square leds zijn uit voorraad leverbaar met verzending op dezelfde dag bij RS Components op www.rsonline.nl/osram of www.rsonline.be/osram.


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network
www.quintmark-network.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.