Cofely werft technische medewerkers aan in Limburg

Human Resource & Werk 18/04/2013 10:39:07

Cofely zoekt tientallen enthousiaste medewerkers met interesse in techniek die aan de slag willen in de streek rond Genk. Wie wil solliciteren: er is een jobevent in C-Mine.

Lees hieronder verder   
Verwant

Onbeperkt betaald verlof: geluk op de werkvloer wint aan belang - artikel

Bart Steukers zal Marc Lambotte opvolgen bij Agoria

Pharma.be kiest Caroline Ven als nieuwe CEO

Sophie Decock wordt Country Leader Belux bij VMware

Dirk Van den Bosch wordt nieuwe CEO van DP World Antwerp

Gaspar Gascon wordt CTO bij Punch Powertrain

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Hannover Messe Digital Days

Online

van 14/07/2020 tot 15/07/2020

De Logistiek Manager als Logistiek Auditor

IMF Academy (centraal Nederland)

dinsdag 1 september 2020

Warmtewende voor industrie

Havenhuis Antwerpen

maandag 7 september 2020

Asset Performance 4.0

ICC Gent

van 15/09/2020 tot 17/09/2020

Business Process Management - klassikaal

IMF Academy Utrecht(NL)

van 15/09/2020 tot 24/09/2020

Certified ISO 31000 Risicomanagement 

IMF Academy Utrecht (NL)

van 16/09/2020 tot 18/09/2020

Keuze van de redactie

(1/7) Nieuw investeringsfonds van 42 miljoen euro voor start-ups en scale-ups

(1/7) Gentse biotech start-up ontwikkelt universeel Covid-19 vaccin

(29/6) Vlaamse bedrijven krijgen 14,8 miljoen euro voor technologische begeleiding

(29/6) Innovatief zonnepaneel voor grootschalige productie op komst

(25/6) Primeur: netgekoppelde buurtbatterij

(24/6) Nieuw project om plasticvervuiling in rivieren op te ruimen

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE – Een hart onder de riem voor de mensen in de economisch hard getroffen regio Limburg. Cofely Fabricom en Cofely Services zoeken diverse techniekers of zelfs personen met interesse in techniek die aan de slag kunnen in de regio rond Genk.

Fabricom werkt vooral aan grote industriële technische installaties, Services is actief in technisch onderhoud. Bovendien is het niet het eerste het beste bedrijf: het is een onderdeel van GDF Suez, een groep 78.000 medewerkers en in 2012 een omzet van 14,7 miljard euro. In Limburg is Cofely al 45 jaar actief. Het telt er 630 medewerkers.

Cofely Fabricom laat weten vacatures te hebben voor onder meer automation engineers, site en project managers, mechanici en elektriciens. Services zoekt vooral onderhouds- en beheerstechnici. 'Maar er kan ook gesolliciteerd worden voor andere jobs in België of het buitenland', laat de firma weten.

Zaterdag 20 april 2013 organiseert Cofely tussen 14 en 18 uur een jobevent in C-Mine in Genk. Het richt zich daarbij tot een breed publiek van afgestudeerden uit hogescholen, algemeen en technisch onderwijs en werkzoekenden met een technische achtergrond of ervaring.

De bezoekers van het event kunnen er ingenieurs en medewerkers ontmoeten en naar huis gaan met een concrete afspraak voor een jobinterview. << (BB) (foto: Cofely)

PRAKTISCH
Het jobevent vindt plaats in C-Mine, Evence Coppéelaan 91, 3600 Genk. U vindt alle informatie op www.sterkintechniek.be <<

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Compacte kracht op de edge

Met de ultra-compacte industriële PC C7015 biedt Beckhoff een industriële PC aan die direct op de machine of het systeem gemonteerd kan worden (op de edge).

Bart Steukers zal Marc Lambotte opvolgen bij Agoria

Bart Steukers (58) zal in april 2021 de nieuwe CEO van technologiefederatie Agoria worden. Hij volgt dan Marc Lambotte op, die op 65-jarige leeftijd met pensioen zal gaan.

Gimv wordt belangrijke aandeelhouder van Televic

Gimv heeft een deelneming verworven in Televic, leverancier van hoog­technologische en kwalitatieve communicatie­systemen voor specifieke markten zoals de zorg, onderwijs, ...

Programma Hannover Messe Digital Days bekend

De Hannover Messe Digital Days op 14 juli zijn gevuld met een divers en zeer interessant programma, startende met een paneldiscussie "Forward to the New ? New Opportunities for Progress?"

Vlaamse bedrijven krijgen 14,8 miljoen euro voor technologische begeleiding

De Vlaamse regering besteedt een pakket aan dienstverlening uit om meer en ambitieuzer ondernemen en innoveren in Vlaanderen via een overheidsopdracht te bevorderen.

Nieuwe techniek geeft sneller resultaten leveraandoening

Een internationaal onderzoeksteam, met onder meer UZA/UAntwerpen, zorgt voor betere detectie van leveraandoeningen door de autofluorescerende eigenschappen van lipofuscine in te zetten.

Jan Verhaeghe, Agesia: passie voor composieten - topingenieur

“Ik ben nog steeds in de running”, zegt Jan Verhaeghe (66). Hij golft nu bij de senioren. Daar is ’t van: ‘En wat hebt gij gedaan?’ In de plaats van ‘wat doe je nog?’

Innovatief zonnepaneel voor grootschalige productie op komst

TNO, Eurotron, Groenleven en SIEC ontwikkelen een nieuw zonnepaneel dat meer stroom genereert en de elektriciteitskosten verlaagt in vergelijking met conventionele panelen.

Permanente en veilige gegevensbewaking op afstand

Met B&R kunnen machinebouwers een permanente verbinding tot stand brengen met installaties en machines in het veld. Met LogTunnel kunnen gegevens van machines op een centrale locatie worden gearchiveerd. Eventuele onregelmatigheden in de prestaties kunnen vroegtijdig worden opgespoord om de maximale beschikbaarheid te behouden.

Partners