• 07/04/2014

Actemium stelt nieuwe bedrijfsstructuur voor in Ghelamco-arena

Evenement voor klanten trok maar liefst 275 aanwezigen. "We zijn vandaag multidisciplinaire partner en experts in electrical, instrumentation, mechanical & piping, automation en industrial IT"

Trefwoorden: #Actemium, #automation, #electrical, #industrial IT, #instrumentation, #mechanical & piping

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Actemium )

ENGINEERINGNET.BE - Actemium, full-service partner voor de industrie, nodigde op 19 maart jongstleden zijn klanten uit in de Ghelamco-arena in Gent voor een rebrandingevent: een sportieve voorstelling van een vernieuwd en verruimd Actemium.

Met dit event wenste het bedrijf zijn klanten kennis te laten maken met het uitgebreide aanbod, dat dankzij de recente ontwikkelingen nog verder is uitgegroeid. Zo was er per 1 januari 2014 de integratie van Cegelec Industry (sites Zwijndrecht en Gosselies) alsook van Ensysta Leuven.

Onder de slogan ‘one team, one goal’ verenigen maar liefst 9 business units in België en 1 unit in Shanghai zich onder één merk, Actemium, met als doel het continu verbeteren van industriële processen.

De groep telt vandaag in België 8 locaties: Aalter, Gosselies, Herentals, Kortrijk, Leuven, Louvain-la-Neuve, Luik en Zwijndrecht, met meer dan 800 medewerkers.

Een voorstelling van de vernieuwde organisatie bood dan ook een mooie kans om het bedrijf duidelijk te kunnen positioneren en een eenduidig beeld naar de markt toe te verzorgen. En met succes: meer dan 275 personen uit de industrie waren present.

Managing Director Luc Clabout en de Business Unit Managers maakten de aanwezigen wegwijs in de nieuwe structuur.

Een expertise in electrical, instrumentation, mechanical & piping, automation en industrial IT, en dat gedurende de hele projectcyclus: advise, design, build en maintain, zorgt voor een multidisciplinaire partner, die dankzij een gesegmenteerde aanpak bovendien werkt met specifieke, sectorgerichte teams.

De kennis van zowel processen, machines als logistiek werd belicht, alsook de uitgekiende safety approach. Focus hierbij is steeds het bieden van added value voor de klant.

Bert Kruismans nam hierna het podium over en zorgde voor de humoristische noot. Nadien kon er worden bijgepraat tijdens een walking dinner.

De Ghelamco-arena in Gent leende zich uitstekend voor dit evenement en zorgde voor een extra dimensie, te appreciëren door zowel sportfans als -leken. En ook hier is de link met het bedrijfsleven niet ver te zoeken, met team, goal en team spirit als enkele kernwoorden.

Het rebrandingevent bood het bedrijf de unieke kans om haar klanten te introduceren in en te informeren over de recente ontwikkelingen, en er kan worden teruggeblikt op een geslaagd initiatief!


ACHTERGROND
Actemium is een Europees netwerk van VINCI Energies, toegespitst op de industrie. Actemium is georganiseerd per proces, met driehonderd business units gespecialiseerd in elektrische engineering, industriële automatisering en dataverwerking, instrumentatie en mechanische engineering.

Gesitueerd in de nabije omgeving van hun klanten, wisselen de verschillende Actemium-bedrijven (300 bedrijven – 35 landen wereldwijd – 19.000 werknemers – 2 miljard euro omzet) hun kennis en ervaring uit om de beste oplossing voor te stellen tot optimalisering van industriële processen.


INFORMATIE
www.vinci-energies.com
www.actemium.com
www.actemium.be

LEESTIPS

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Actemium


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.