Nieuwe AR-C10 datacollector bij Allied Reliability - vakbeurs

Technisch nieuws 11/04/2016 13:02:21

Op Maintenance 2016: Condition monitoring: op Maintenance-vakbeurs in Antwerp Expo lanceert Allied Reliability Group in primeur zijn AR-C10 datacollector. "The bridge to better monitoring"

Lees hieronder verder   
Verwant

Maintenance en Pumps & Valves brengen bijna 7000 professionals op de been

Juiste reinigingsoplossing voor elke toepassing bij Kärcher - vakbeurs

Masterclass Safety op Maintenance - Pumps&Valves 2016 - invitatie

Cloud-enabled laseroptisch uitlijnsysteem bij PRUFTECHNIK - vakbeurs

Masterclass Smart Maintenance op Maintenance - Pumps&Valves 2016 - invitatie

Doseerunits en kostenefficiënte transfer- en doseerpompen ! - techniek

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Seanergy 2020

Nantes (FR)

van 10/06/2020 tot 12/06/2020

Contract Management (IACCM)

IMF Academy (centraal Nederland)

van 11/06/2020 tot 18/06/2020

METAV Web Sessions

online

van 15/06/2020 tot 19/06/2020

Certified ISO 31000 Risicomanagement 

IMF Academy Utrecht (NL)

van 17/06/2020 tot 19/06/2020

World Nuclear Exhibition

Parc des expositions - Parijs

van 23/06/2020 tot 25/06/2020

De Logistiek Manager als Logistiek Auditor

IMF Academy (centraal Nederland)

dinsdag 1 september 2020

Keuze van de redactie

(4/6) Vydraulics neemt Doedijns Group International over

(3/6) Lantis gunt realisatie Scheldetunnel aan consortium THV COTU

(2/6) Meest massieve botsingsproduct ooit in versneller waargenomen

(2/6) Alle offshore windparken aangesloten op MOG in Noordzee

(28/5) CTG lanceert Europese GDPR-stresstest

(27/5) Worden natrium-ion batterijen de toekomst?

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Allied Reliability Group (ARG) biedt zijn industriële klanten een totaal geïntegreerde aanpak rond onderhoudsoptimalisatie om hun installaties langer, betrouwbaarder en efficiënter te laten draaien

ARG beoogt directe toegevoegde waarde te creëren door in te zoomen op efficiëntieverbetering van het onderhoudsproces, de organisatie daar rond alsook kosten optimalisatie.

Het verlagen van de onderhoudskosten wordt enerzijds bereikt door het optimaliseren van onderhoudsprocessen, de mensen en de organisatiestructuur en anderzijds door het in kaart brengen van een evenwichtig gebruik tussen tijdsgebaseerd en conditiegedreven onderhoud.

Goed onderhoud aan machines levert directe toegevoegde waarde. Dit door efficiëntieverbetering en kostenbeheersing, op voorwaarde er een proactief en geïntegreerd onderhoudsplan opgesteld is, dat toelaat calamiteiten zowel op technisch als organisatorisch vlak tijdig te detecteren en te elimineren.

Onderhoud wordt per gevolg geen kost maar een investering. Een hogere betrouwbaarheid van uw installaties resulteert in een grotere beschikbaarheid wat uiteindelijk zorgt voor betere bedrijfsresultaten.

ARG’s "Asset Integrity Management"-oplossingen omvatten:

  1. Reliability Engineering: Ontwerp & implementatie van faalmodus gedreven onderhoudsplannen en continue verbeteringsprocessen

  2. Operational Excellence: het verbeteren en optimaliseren van de onderhoudsprocessen en organisatie om zodoende een proactief onderhoudsbeleid te bewerkstelligen

  3. Condition Monitoring: ruim aanbod aan predictieve meettechnologieën alsook remote, wireless en hybride oplossingen, om zodoende te anticiperen op het falen van machines

  4. Producten: ruim aanbod aan premium merken zoals Emerson, Flir, Des-case, SDT, UE Systems, CTC, Prognost …

ARG lanceert in primeur tijdens de Maintenance beurs de AR-C10 datacollector ‘The Bridge to Better Condition Monitoring’. De AR-C10 is een eenvoudig te gebruiken Multi-datacollector die helpt meer efficiëntie te bereiken uit bestaande condition monitoring programma's.

Naast de Multi-technologie datacollectie en integratie, biedt de AR-C10 zijn gebruikers:

- Een intuïtieve en gebruiksvriendelijke werkomgeving
- Één plaats voor alle dataopslag en beheer
- Het genereren en beheren van alarm settings
- Walk down tool
- Management Route Adherence
- De mogelijkheid tot Remote diagnose

Door de AR-C10 en Allied’s Reliability Management systeem te combineren is het nu mogelijk eenvoudig een conditiebewakingsprogramma te integreren in bestaande online (hardware) installaties en deze koppelen aan bestaande ERP-pakketten zoals SAP, Maximo, en Oracle.

De AR-C10 oplossing stimuleert hogere productiviteit en kosten optimalisatie door gebruikers toe te laten snel en eenvoudig in te spelen op veranderlijke behoeftes van conditiebewaking op variërende installaties zonder meer kosten met zich mee te brengen of nood aan bijkomend personeel.

Bedrijven die conditiebewaking beheersen zoals de ‘best performers’ spenderen 46% minder kosten aan onderhoud. << (foto: ARG)

Te zien op Maintenance 2016 op stand B3018, recht over de conferentieruimte.

Meer informatie:
Allied Reliability Group EMEA
Interleuvenlaan 64 - B-3001 Heverlee
info_emea@alliedreliability.com
http://eu.alliedreliability.com
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>

Leestip
Ontdek méér innovaties in de beurspreview van Engineeringnet

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Korte­termijn­geheugen­verlies batterijloze apparaten opgelost?

Een internationaal onderzoeksteam, met onder meer TU Delft, heeft een nieuw systeem ontwikkeld waarmee batterijloze apparaten tijdens korte stroomonderbrekingen de tijd kunnen onthouden.

Belg krijgt leiding over wereldwijd R&D-centrum AB InBev

Sinds kort is David De Schutter de nieuwe Global Vice President van het Global Innovation & Technology Center (GITEC) van AB InBev in Leuven, hun wereldwijde R&D-centrum.

Nieuwe ‘wervelende’ magnetische toestand in puur element periodiek systeem

De Radboud Universiteit en de Universiteit van Uppsala hebben ontdekt dat neodymium bestaat uit een zee van wervelende magneetjes die op diverse snelheden draaien en steeds veranderen.

LUMC bouwt grote stamcelfaciliteit voor Europese partners

In deze nieuwe faciliteit zal onderzoek gedaan worden op het gebied van regeneratieve geneeskunde, zoals gekweekte insuline producerende bètacellen voor diabetespatiënten.

Gaspar Gascon wordt CTO bij Punch Powertrain

Punch Powertrain, onafhankelijk leverancier van innovatieve en energie-efficiënte aandrijfsystemen voor autoconstructeurs, heeft Gaspar Gascon aangesteld als Chief Technology Officer (CTO).

Succesvolle testen ontgassen binnenvaartschepen in North Sea Port

North Sea Port is gestart met het testen van dampverwerkings-installaties om binnenvaarttankers met een nieuw ontwikkelde installatie veilig en gecontroleerd restdampen te laten verwerken.

Meest massieve botsingsproduct ooit in versneller waargenomen

Het ATLAS-experiment heeft in botsingen van protonen in de Large Hadron Collider op CERN aanwijzingen gevonden voor processen waarbij vier topquarks tegelijk ontstaan.

Alle offshore windparken aangesloten op MOG in Noordzee

Met de aansluiting van het laatste offshore windpark Seastar is Elia’s 'stopcontact op zee' nu helemaal compleet. Het schakelplatform bundelt nu de exportkabels van 4 offshore windparken.

B&R-breidt gamma compacte PLC’s uit

B&R biedt een nieuwe Compact-S PLC aan met 512 MB RAM en 2 GB intern flash-geheugen. Dit geeft de X20CP0484-1 meer RAM-capaciteit dan eerdere modellen uit deze serie. Dit is ideaal voor toepassingen met hoge eisen aan geheugen en prestaties. Met Ethernet, POWERLINK, USB en RS232 biedt deze PLC tal van communicatie-opties.

Partners