Nieuwe AR-C10 datacollector bij Allied Reliability - vakbeurs

Op Maintenance 2016: Condition monitoring: op Maintenance-vakbeurs in Antwerp Expo lanceert Allied Reliability Group in primeur zijn AR-C10 datacollector. "The bridge to better monitoring"

Trefwoorden: #Allied Reliability, #condition monitoring, #datacollector, #Maintenance 2016, #onderhoud

Lees verder

Productnieuws

( Foto: ARG )

ENGINEERINGNET.BE - Allied Reliability Group (ARG) biedt zijn industriële klanten een totaal geïntegreerde aanpak rond onderhoudsoptimalisatie om hun installaties langer, betrouwbaarder en efficiënter te laten draaien

ARG beoogt directe toegevoegde waarde te creëren door in te zoomen op efficiëntieverbetering van het onderhoudsproces, de organisatie daar rond alsook kosten optimalisatie.

Het verlagen van de onderhoudskosten wordt enerzijds bereikt door het optimaliseren van onderhoudsprocessen, de mensen en de organisatiestructuur en anderzijds door het in kaart brengen van een evenwichtig gebruik tussen tijdsgebaseerd en conditiegedreven onderhoud.

Goed onderhoud aan machines levert directe toegevoegde waarde. Dit door efficiëntieverbetering en kostenbeheersing, op voorwaarde er een proactief en geïntegreerd onderhoudsplan opgesteld is, dat toelaat calamiteiten zowel op technisch als organisatorisch vlak tijdig te detecteren en te elimineren.

Onderhoud wordt per gevolg geen kost maar een investering. Een hogere betrouwbaarheid van uw installaties resulteert in een grotere beschikbaarheid wat uiteindelijk zorgt voor betere bedrijfsresultaten.

ARG’s "Asset Integrity Management"-oplossingen omvatten:

  1. Reliability Engineering: Ontwerp & implementatie van faalmodus gedreven onderhoudsplannen en continue verbeteringsprocessen
  2. Operational Excellence: het verbeteren en optimaliseren van de onderhoudsprocessen en organisatie om zodoende een proactief onderhoudsbeleid te bewerkstelligen
  3. Condition Monitoring: ruim aanbod aan predictieve meettechnologieën alsook remote, wireless en hybride oplossingen, om zodoende te anticiperen op het falen van machines
  4. Producten: ruim aanbod aan premium merken zoals Emerson, Flir, Des-case, SDT, UE Systems, CTC, Prognost …

ARG lanceert in primeur tijdens de Maintenance beurs de AR-C10 datacollector ‘The Bridge to Better Condition Monitoring’. De AR-C10 is een eenvoudig te gebruiken Multi-datacollector die helpt meer efficiëntie te bereiken uit bestaande condition monitoring programma's.

Naast de Multi-technologie datacollectie en integratie, biedt de AR-C10 zijn gebruikers:

- Een intuïtieve en gebruiksvriendelijke werkomgeving
- Één plaats voor alle dataopslag en beheer
- Het genereren en beheren van alarm settings
- Walk down tool
- Management Route Adherence
- De mogelijkheid tot Remote diagnose

Door de AR-C10 en Allied’s Reliability Management systeem te combineren is het nu mogelijk eenvoudig een conditiebewakingsprogramma te integreren in bestaande online (hardware) installaties en deze koppelen aan bestaande ERP-pakketten zoals SAP, Maximo, en Oracle.

De AR-C10 oplossing stimuleert hogere productiviteit en kosten optimalisatie door gebruikers toe te laten snel en eenvoudig in te spelen op veranderlijke behoeftes van conditiebewaking op variërende installaties zonder meer kosten met zich mee te brengen of nood aan bijkomend personeel.

Bedrijven die conditiebewaking beheersen zoals de ‘best performers’ spenderen 46% minder kosten aan onderhoud.


Te zien op Maintenance 2016 op stand B3018, recht over de conferentieruimte.

Meer informatie:
Allied Reliability Group EMEA
Interleuvenlaan 64 - B-3001 Heverlee
info_emea@alliedreliability.com
http://eu.alliedreliability.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Leestip