Filip Herremans managing director Smet Jet

Smet Jet Belgium heeft Filip Herremans aangeworven als de nieuwe managing director. Hij neemt op 9 januari 2017 de directe leiding over de vijf Belgische depots van Smet Jet op zich.

Trefwoorden: #chemische reiniging, #Filip Herremans, #geautomatiseerde projecten, #industriële reiniging, #managing director, #slibontwatering, #Smet Jet

Lees verder

HR

( Foto: Smet Jet )

ENGINEERINGNET.BE - Herremans heeft meer dan vijftien jaar ervaring op het vlak van management en operations in een dienstverlenende, industriële omgeving. Zijn expertise ligt vooral in het gebied van continue verbetering, zowel op vlak van veiligheid, als op vlak van rendabele groei, efficiëntie en kwaliteit.

"Dit zijn gebieden waarin Smet Jet de laatste jaren fel geïnvesteerd heeft en wij zijn klaar om hierin de volgende stappen te zetten," meldt Philip Smet, CEO van Smet Jet.


ACHTERGROND
Smet Jet is al ruim veertig jaar gespecialiseerd in industriële reiniging, chemische reiniging, slibontwatering en geautomatiseerde projecten. Een branche waarin kwaliteit en veiligheid hand in hand gaan.