Gimv investeert in gespecialiseerd uitzendbureau

Gimv heeft een controlebelang genomen in het gespecialiseerde en snelgroeiende uitzendbureau IMPACT en zusterbedrijf Nova Engineering, beide zitten deze in de Nederlandse Humares Groep.

Trefwoorden: #Gimv, #IMPACT, #investeren, #investering, #meerderheidsbelang, #Nova Engineering

Lees verder

Techniek

( Foto: screen YouTube - IMPACT )

ENGINEERINGNET.BE - IMPACT werd opgericht in 1999 en is sinds 2006 in handen van de Nederlandse Humares Groep. De groep focust als professionele dienstverlener voornamelijk op technische en bouwprofielen, alsook knelpuntberoepen in het administratieve segment van de markt.

De klanten, vaak industriële bedrijven, hebben in het kader van hun ambitieuze groeistrategie nood aan een modern HR-beleid, met een mix aan oplossingen (gespecialiseerde technische profielen, een gedegen opleiding, digitalisering).

De onderneming telt vandaag 17 vestigingen (voornamelijk in bedrijvenzones) en het realiseert met ruim 100 medewerkers een omzet van 67 miljoen euro (2017). Binnen een welomlijnde groeistrategie wil de onderneming zijn omzet de komende vijf jaar nagenoeg verdubbelen.

De transactie is onderworpen aan de gebruikelijke voorwaarden, inclusief goedkeuring door de mededingingsautoriteiten. Er worden geen verdere financiële details over de transactie bekendgemaakt.