Klein maar fijn: JUMO dTRANS T08 en S08 - advertorial

Technisch nieuws 16/10/2018 13:29:47

Achter de JUMO dTRANS T08-serie en de JUMO dTRANS S08-serie bevindt zich een omvangrijk portfolio van negen meetomvormers en 13 signaal-scheidingsomzetters.

Lees hieronder verder   
Verwant

HTC-Enterprise als deel van de oplossing

myPNOZ is nieuwste modulaire veiligheidsrelais van Pilz

Voka West-Vlaanderen plant digitale experimenteerruimte

David Orgaz D’Hollander wordt president van BENE-tak Schneider Electric

VirtualConnect: een virtuele rondleiding door smart manufacturing

KU Leuven Instituut LIMNI heeft grote plannen

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Alternatief fossiele brandstof voor stoomproductie

Webinar

vrijdag 29 januari 2021

Postgraduaat Vastgoedkunde

Leuven of Kortrijk

van 4/02/2021 tot 10/12/2021

Toekomst federaal energiebeleid

Webinar

woensdag 10 februari 2021

'Digital Twin' versterkt maakindustrie?

Online event

vrijdag 12 februari 2021

Interpack

Messe Düsseldorf

van 25/02/2021 tot 3/03/2021

Klimatisatie van gebouwen

Online

van 5/03/2021 tot 25/06/2021

Keuze van de redactie

(25/1) Deloitte opent nieuw duurzaam kantoor op West-Vlaamse innovatiecampus

(25/1) Pauwels Consulting heeft Nederlandse Javaspecialist overgenomen

(21/1) Jan De Nul baggert met 100% duurzame drop-in biobrandstof

(20/1) Siemens combineert offshore productie van groene waterstof

(19/1) Gimv verkoopt telecomspecialist OTN Systems

(19/1) VINCI Energies heeft Legendre Conveyors overgenomen

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Alle producten blinken uit door hun hoge nauwkeurigheid en isolatievastheid in een slanke behuizing en overtuigen door een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Kostenbesparend
De temperatuurmeetomvormers en signaal-scheidingsomzetters uit de serie zijn slechts zes millimeter breed. Ze kunnen op standaard DIN-rails of speciale stroomrails gemonteerd worden zonder dat er met ventilatieruimte rekening hoeft gehouden te worden. Dit bespaart waardevolle ruimte bij de inbouw.

Andere bijzonderheid is de snelle ingebruikname ter plaatse, ook zonder PC of set-up programma. Per DIP-schakelaar kunnen meer dan 1.000 verschillende meetbereiken bij de temperatuurmeetomvormers of de gewenste signaalkarakteristiek bij de signaalkeuze eenvoudig ingesteld worden.

Tegelijkertijd onderscheiden de apparaten zich door hun hoge nauwkeurigheid en een zeer goede galvanische scheiding. De basisnauwkeurigheid bedraagt 0,05% in alle beschikbare signaalbereiken. Een galvanische scheiding van 2,5 kV AC is voor alle apparaten getest. Bij bekabeling zijn de kabelklemmen tegen spanningen van ±31,2 V DC beschermd.

Snelle reactietijd
Met een reactietijd van minder dan 30 milliseconden bij de temperatuur-meetomvormer en minder dan zeven milliseconden bij de signaalomvormers is bij procesmetingen een snelle signaalomschakeling voor het hoofdsysteem gegarandeerd. Daarmee zijn de meetomvormers geschikt voor snel veranderende signalen, zoals bijvoorbeeld thermo-elementsensoren en de signaalomvormers/galvanisch gescheiden voedingen voor de tweedraads-meetomvormer.

Breed inzetbaar
De meetomvormers zijn inzetbaar in een ruim omgevingstemperatuurbereik van -25 tot +70°C. Ze kennen ook een uiterst geringe temperatuurdrift bij signaalbewerking. De hoge isolatievastheid van 2,5 kV AC garandeert een stabiele meting bij kritische sensor-signaalpotentieelkoppelingen. De omvangrijke keuren zoals UL, DNV GL, ATEX en IECEx, zorgen voor toepassingen in veel verschillende applicaties en industrieën. <<

www.jumo.be

<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Ontwikkeling zonnefolies voor ramen en zonnepanelen

TNO ontwikkelt met universiteiten en bedrijven functionele folies voor ramen en gebouwgeïntegreerde zonnepanelen, om 20% van het energieverbruik van gebouwen te besparen.

Jan De Nul baggert met 100% duurzame drop-in biobrandstof

Vanaf 1 februari zal Jan De Nul in opdracht van de Vlaamse Overheid, agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK), zo’n 500.000 m³ zand op het strand van Raversijde aanbrengen.

Uniek resistentiegen tegen bladvlekkenziekte

Een internationaal consortium kan het resistente Stb16q-gen kloneren en succesvol in tarwe introduceren. Om zo de strijd aan te binden met de gevreesde schimmel Zymoseptoria tritici.

VIL IT-systemen leiden tot efficiëntere grenscontroles

In het project Digital Gateway2Governement werden systemen ontworpen voor gedigitaliseerde communicatie tussen de bedrijven en de overheidsdiensten die betrokken zijn bij de grenscontroles.

Groene waterstof moet energietransitie in Picardisch Wallonië versnellen

Luminus en het Agentschap voor Territoriale Ontwikkeling IDETA hebben een gezamenlijk project voorgesteld voor de ontwikkeling van vier groene waterstofstations in Picardisch Wallonië.

HTC-Enterprise als deel van de oplossing

HTC-Enterprise is een onderneming gegroeid uit de passie voor technologie en het ondernemerschap op zich. Het bedrijf biedt voor tal van bedrijven en sectoren een gepaste oplossing aan.

Kunstmatige intelligentie zoekt nieuwe antibiotica

Slimme software (kunstmatige intelligentie) van de Leidse en Wageningse universiteit doorzocht genomen van bacteriën en vond 42 clusters DNA die coderen voor eiwitten met antibiotica-werking.

DEME voert onderhoudsbaggerwerken op Schelde op LNG uit

Een dual fuel sleephopperzuiger van DEME voert sinds kort de onderhoudsbaggerwerken uit op de Schelde. Tijdens deze werken vaart het schip op LNG, een primeur in Vlaanderen.

Vernieuwde VPLog-i-R stroomsensor met Modbus interface

VPInstruments, fabrikant en wereldwijde leverancier van instrumentatie en monitoringssystemen voor perslucht en gassen, biedt nu een vernieuwde versie van de bewezen VPLog-i stroomsensor met een Modbus interface. De VPLog-i-R is het enige type Rogowski stroomsensor met RS485 (Modbus RTU) uitgang. >>

Partners