Mikrocentrum neemt intrek in nieuw pand

Eind vorige week werd het nieuwe pand van Mikrocentrum in het Nederlandse Veldhoven officieel geopend. Tegelijkertijd vierde het bedrijf ook haar 50-jarig jubileum.

Trefwoorden: #Mikrocentrum, #opleiding, #Veldhoven

Lees verder

Techniek

( Foto: Mikrocentrum )

ENGINEERINGNET.BE - De nieuwe huisvesting van Mikrocentrum omvat onder andere 14 leslokalen en een expo/auditorium van 1000 m² en moet de ontmoetingsplaats voor de high tech industrie worden.

Tijdens de rondleiding van een 500-tal genodigden stonden de pijlers opleiden, ontmoeten en ondernemen steeds centraal. Zo verzorgden docenten in alle leslokalen demonstraties en miniworkshops, presenteerden de vakbeurzen een aantal innovaties en kon men ontmoeten en netwerken bij het High Tech Platform.

Marcel Delhez, Burgemeester van Veldhoven, heette in zijn openingsspeech Mikrocentrum officieel welkom in zijn stad, waarna Herman Molenaar, Managing Director van Vanderlande, zijn ervaringen deelde over de impact van een goede huisvesting op bedrijfscultuur en dienstverlening.

Daarna overhandigde directeur Geert Hellings ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum het eerste officiële exemplaar van het speciaal voor deze gelegenheid gemaakte historieboek aan de oprichter van Mikrocentrum, Louis Kauling.