Indumation 2019 kan uitstekende cijfers voorleggen

De 5de editie van Indumation, die liep van 6-8 februari in Kortrijk Xpo, kon 10.414 bezoekers verwelkomen. Daarnaast was er een recordaantal exposanten en groeide de vakbeurs in oppervlakte.

Trefwoorden: #Agoria, #Automation, #automatisering, #cobot, #Indumation, #robot

Lees verder

Nieuws

( Foto: Indumation )

ENGINEERINGNET.BE - De organisatoren waren in de wolken met de opkomst van 9.076 professionele bezoekers (+16%). Daarenboven werd ook de interesse gewekt bij 1.338 studenten uit de 3e graad technisch onderwijs (een verdubbeling).

Factoren die bijdragen tot dit succes zijn ongetwijfeld enerzijds de gunstige conjunctuur, de algemene trend tot innoveren, automatiseren en digitaliseren van de industrie, maar anderzijds ook de 220 exposanten en een brede waaier aan demo’s van competentiecentra en hogescholen.

In de zone toegewijd aan Connect-Integrate-Innovate (Connectivator) vonden voor de eerste maal de uitreiking van de Factory of the Future Awards 2019 en de Belgische lancering van Mindsphere World plaats.

De organisatoren Invent Media, Agoria en Indumotion legden na deze beurs ineens ook de datum van de volgende editie vast op 3-5 februari 2021.