Automation 2019, samen met Empack en Logistics & Distribution

Na het succes van 2017 vinden Empack, Automation en Logistics & Distribution in 2019 opnieuw gelijktijdig plaats op 3 en 4 april 2019 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch (Nederland).

Trefwoorden: #Automation, #automatisering, #distributie, #logistiek, #vakbeurs, #verpakking

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Samen vormen deze vakbeurzen het ontmoetingsmoment waar verpakken, logistiek, distributie en de automatiseringskant onder een dak samengebracht worden.

Op Automation komen applicatiemogelijkheden voor systeemintegratie, aandrijftechniek, digitalisering en besturings- en bewegingstechnologie uitgebreid aan bod. Een van de overkoepelende thema’s op de drie events is samenwerking in de keten.

Samenwerking tussen diverse aanbieders in de supply chain is niet langer optioneel, maar een bittere noodzaak, bijvoorbeeld als antwoord op duurzame oplossingen. Dit komt tevens uitgebreid aan bod op Empack.

Big Data vormt een van de specifieke thema’s binnen de Challenge Arena tijdens Automation. Het gebruik van Big Data stelt een organisatie in staat de kwaliteit van de bedrijfsvoering te verbeteren en daarmee te bewerkstelligen dat zij ook in de toekomst waardevol blijft voor de stakeholders.

Aan welke ontwikkelingen op het gebied van Big Data is de verpakkingssector onderhevig? En hoe kunnen bedrijven het beste met data omgaan? Vier experts uit de sector delen graag hun kennis en ervaring.

Ook is er veel aandacht voor de ontwikkelingen in robotica, . De versnelde acceptatie van robotica is een van de belangrijkste trends in verpakken en palletiseren. Met de snelheid en flexibiliteit die robots bieden, zal deze trend zich voortzetten, maar welke consequentie heeft deze disruptieve technologie voor organisaties?


Praktische informatie
3 en 4 april 2019 van 09.00 tot 17.00 uur
Brabanthallen ’s-Hertogenbosch (Nederland)
Klik hier om je te registreren