• 21/03/2019

Seeq versnelt wereldwijde uitbreiding

Seeq Corporation breidt de wereldwijde dekking en ondersteuning voor zijn klanten uit met meer dan 50 internationale systeem­integratie­partners, naast nieuwe kantoren in Maleisië en Europa.

Trefwoorden: #dienstverlening, #proces, #procesindustrie, #Seeq

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Seeq heeft nu servicekantoren in de Verenigde Staten en directe vertegenwoordiging in Europa, evenals wederverkoop- en servicepartners op zes continenten.

Seeq is een geavanceerde analytics oplossing voor engineers en wetenschappers in de procesindustrie voor het snel onderzoeken, samenwerken en publiceren van inzichten over productiedata. Klanten zijn onder andere olie & gas, farmaceutica, chemie, energie, mijnbouw, voeding- en dranken, en andere procesindustrieën.

Partners zijn geselecteerd en gecertificeerd op basis van hun ervaring en kennis over hoe Seeq kan worden toegepast in een verscheidenheid aan technologische oplossingen, waaronder OSIsoft PI System, GE Proficy, AspenTech IP21, Emerson DeltaV Continuous Historian en Ovation DCS Historian, Honeywell Uniformance PHD Historian, Rockwell Automation FactoryTalk Historian, Inductive Automation's Ignition Historian, DataParc Historian en Aveva's Wonderware Historian, Citec SCADA en eDNA Historian.

Seeq lokale resources in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) zijn onder andere Mike Purcell als Seeq's Managing Director voor EMEA. Mike kan worden beschouwd als een veteraan in de industrie en was onlangs nog Vice President voor OSIsoft EMEA, waar hij verantwoordelijk was voor partners, marketing en verkoop in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

"Seeq biedt geavanceerde analytics voor het benutten van operationele data van alle belangrijke historians en contextuele data van big data, cloud en IIoT platforms," aldus Will Knight, hoofd Worldwide Partner Sales. "Partners en lokale Seeq-resources stellen Seeq in staat om zijn klanten beter van dienst te zijn en snellere beslissingen te nemen ter verbetering van de ROI."

Naast deze wereldwijde uitbreiding lanceerde Seeq ook het Seeq Analytics Engineer Certification Program voor partners. Dit certificeringsprogramma stelt partners in staat om samen te werken met Seeq Analytics Engineers door middel van training op locatie en de ontwikkeling van use-cases op maat.

"Seeq's Analytics Engineer Certification Program stelt ons in staat om onze professionele geloofwaardigheid te vergroten en projecten nog efficiënter uit te voeren. Onze engineers staan voortdurend klaar om te leren van nieuwe mogelijkheden die waarde kunnen toevoegen voor klanten en ze kunnen helpen bij het realiseren van de voordelen van digitalisering, IIoT en Industry 4.0," aldus Kai Weber, CEO van Werusys in Duitsland, en één van de eerste partners die op Seeq zijn gecertificeerd.

"Wij zien onze samenwerking met Seeq en het Seeq Analytics certificeringsprogramma als een manier om onze capaciteiten en expertise te demonstreren door het leveren van holistische oplossingen voor uitdagende problemen," vertelt Sulaiman Alzuhair, Managing Director of Crucial Solutions & Services (CSS), Seeq's exclusieve partner in het koninkrijk Saudi-Arabië en Gulf Cooperation Council (GCC).

Seeq blijft investeren in lokale middelen, programma's en partnerschappen om ervoor te zorgen dat klanten kunnen blijven profiteren van geavanceerde analytics. De partners leveren lokaal inzicht en middelen samen met diepgaande expertise voor het versnellen van de digitale transitie van de activiteiten van hun klanten.

Voor de meest recente informatie over Seeq, inclusief deelname aan industriële events, bezoek de Seeq website

Voor meer informatie:
Seeq - Will Knight - info@seeq.com

Over Werusys:
Werusys Industrial Information Technology is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van productie-, informatie- en managementsystemen. Het bedrijf werd in 1995 opgericht door Kai Weber. Vanaf de start is de basis van het bedrijf het ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen van open
IT-infrastructuuroplossingen geweest.

Over Crucial Solutions and Services:
Crucial Solutions & Services (CSS) is een informatietechnologiebedrijf dat is gevestigd in Jubail Industrial City, in de oostelijke provincie van het koninkrijk Saudi-Arabië. CSS voorziet haar klanten van de nieuwste IT-oplossingen en diensten op het gebied van netwerkinfrastructuur, beveiliging, communicatie, draadloze
communicatie, opslag, bedrijfsoplossingen en IT-uitbesteding. CSS is de exclusieve partner van Seeq in het koninkrijk Saudi-Arabië en de Gulf Cooperation Council (GCC).



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.