Topbenoemingen aan het hoofd van DAF Trucks

Bart Bosmans werd benoemd tot European Sales Director bij DAF Trucks in Eindhoven en Peter Poelman wordt dan weer Managing Director van DAF Trucks België & Luxemburg. Beiden zijn Belgen.

Trefwoorden: #Bart Bosmans, #DAF Trucks, #managing director, #Peter Poelman

Lees verder

HR

( Foto: DAF Trucks )

ENGINEERINGNET.BE - Bart Bosmans (foto links) wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Rusland, Hongarije, Tsjechië & Slowakije en Turkije.

Hij werkt reeds 14 jaar bij het bedrijf en vervulde diverse functies met toenemende verantwoordelijkheid. In zijn nieuwe functie zal hij rapporteren aan Richard Zink, Directeur Marketing & Sales DAF Trucks.

Peter Poelman (foto rechts) is de opvolger van Bart Bosmans en heeft 16 jaar ervaring in B2B op het gebied van sales-, marketing-, en services management, onder andere opgedaan bij Geveke Industrial, Getronics en Rexel. Zijn meest recente functie was Commercial & Operations Director bij Otis Elevator Company.

Hij heeft een diploma Handelsingenieur en behaalde in 2008 een MBA aan de Vlerick Business School, waar hij ook een tijd lang voorzitter van de Vlerick MBA Alumni was.