Tom Debusschere wordt CEO van Urban Crop Solutions

Urban Crop Solutions uit Beveren-Leie heeft Tom Debusschere als CEO benoemd en daarnaast zal medeoprichter Maarten Vandecruys de R&D afdeling blijven leiden.

Trefwoorden: #CEO, #Tom Debusschere, #Urban Crop Solution

Lees verder

HR

( Foto: Urban Crop Solutions )

ENGINEERINGNET.BE - Tom Debusschere heeft een achtergrond in engineering and business. Tijdens de laatste 10 jaar stond hij aan het roer van de beursgenoteerde bedrijven Balta en Deceuninck.

Urban Crop Solutions is enorm gegroeid gedurende de laatste kwartalen. Het bedrijf is nu klaar voor internationale groei. De benoeming van een ervaren manager moet dit proces versnellen en het bedrijf verder uitbouwen tot een toonaangevende aanbieder van totaaloplossingen voor de snel opkomende indoor verticale landbouwindustrie.


ACHTERGROND
Urban Crop Solutions is de specialist in alles wat te maken heeft met oplossingen voor de snel ontwikkelende verticale landbouw. Zo levert het bedrijf op maat gemaakte voedingsfabrieken (“plant factories”) als ook standaard groei-infrastructuur in containervormen.

De onderneming heeft vestigingen in de US (Miami) en in Japan (Osaka) en heeft ook een team van ervaren plantbiologen die organisaties begeleidt bij hun eerste stappen in verticale landbouw of bij onderzoeksprojecten.