ABISS 2019 lonkt naar alle ‘Very Industrial Digital Innovators’

Op 3 oktober wordt in Kortrijk Xpo de vierde editie van ABISS georganiseerd. Dit is een netwerkbeurs en summit voor de digitale, slimme en geconnecteerde industrie en afdelingshoofden.

Trefwoorden: #ABISS, #netwerkevent, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: ABISS )

ENGINEERINGNET.BE - Deze eendagsbeurs heeft ondertussen zo’n 60 technologiepartners en noemt zich dan ook ‘the place to be for the smart & connected industry’.

Tijdens het event zal weer genoten kunnen worden van een mix van expert classes en user cases uit de Europese industrie. Partners, die gespecialiseerd zijn in apps, software, integraties en oplossingen voor alle industriële organisaties en afdelingen, zullen er hun aanbod tonen.

Daarnaast zullen aanbieders van toepassingen voor IoT en 5G, Big Data, AI, Analytics, AR/VR, Machine Learning, Blockchain, Cybersecurity hun top-notch innovaties presenteren voor elke mogelijke afdeling (engineering, productie, maintenance, planning, quality, asset management, supply chain, logistics…).

Deze vierde editie worden er opnieuw 7 expert classes georganiseerd door neutrale specialisten uit kenniscentra en CTO’s die een digitalisatietraject uit de doeken zullen doen.

Op het programma zal een mix staan van keynotes en cases van factories of the future, 5G en Cyber for Industry of things, Digital Twin, Articifial Intelligence en Deep Learning, AR/VR en XR toepassingen in de slimme en geconnecteerde fabriek.


ABISS2019, Kortrijk Xpo, 3/10/2019
Bezoek de website