Spohn & Burkhardt lanceert G56 handgreep voor mobiele machines

Met de G56 handgreep zet Spohn & Burkhardt een nieuwe standaard op gebied van gebruiksvriendelijkheid en aanpasbaarheid. De handgreep is tijdloos, elegant, duidelijk en uiterst functioneel.

Trefwoorden: #G56 handgreep, #mobiele machine, #Spohn & Burkhardt

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Dankzij het bijzondere ontwerp is het mogelijk om diverse controllers aan de voor- en achterkant van het handgreep te plaatsen.

Op deze manier kan voor iedere toepassing de ideale combinatie van drukknoppen, micro-joysticks, wipschakelaars en duimwielen gemaakt worden.

G56 handgreep: een klassieker voor de toekomst!
Hitte, vuil, stof, water en sneeuw: stuurknuppels van mobiele machines worden er vaak aan blootgesteld. Ze worden geacht ook al deze elementen het hoofd te bieden. Daarom heeft Spohn & Burkhardt de G56 handgreep op de markt gezet.

De design-engineers weten met hun vele decennia ervaring precies welke aspecten doorslaggevend zijn voor een duurzaam multifunctioneel joystick-handvat.

  • Een modern & ergonomisch design
  • Lange levensduur
  • Tot IP65 beschermingsklasse
  • Hoge kwaliteit bouwdelen & elektronica
  • Naar klantwens modificeerbare inlegplaten & knoppenconfiguraties

Elma Components is de officiële Benelux-partner van Spohn & Burkhardt. Hun sales-engineers staan klaar om klanten en geïnteresseerden verdere toelichting te geven over de kwaliteiten en toepassingsmogelijkheden van de nieuwe G56 greep.

Voor meer informatie:
www.elmatechnology.com of bel +31 (0)346 - 35 60 50




Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.