Aegis bevestigt deelname aan WNIE LIVE 2019

Aegis Software, leverancier van Manufacturing Execution Software (MES), gaat deelnemen aan het Britse netwerkevent voor elektronica-producenten: "Wat is er Nieuw in Electronics LIVE 2019 ".

Trefwoorden: #Aegis Software, #electronics, #elektronica, #Wat is er Nieuw in Electronics LIVE 2019, #WNIE Live

Lees verder

Nieuws

( Foto: Aegis Software )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens dit event zal deze MES-leverancier een keynote speech brengen met updates over de IPC CFX (Connected Factory Exchange) IIoT-standaard en de impact ervan op de elektronica-industrie.

Aegis zal ook deelnemen aan de WNIE "Smart Factory Clinic", waar bedrijven praktische manieren zullen ontdekken om aan de slag te gaan met Smart en Industrie 4.0-projecten.

Op hun stand zullen dan weer demonstraties getoond worden van Digital Factory Innovation met behulp van FactoryLogix IIoT-driven Digital MES. Dit voegt een kwalificatielaag en contextualisatie toe van alle gegevens verzameld op de werkvloer en in de toeleveringsketen.

Het omzetten van deze gegevens in bruikbare informatie biedt zichtbaarheid, controle en bewaking van de fabriek, waardoor kostenreductie, een verbeterde kwaliteit, een verhoogde capaciteit en verbeterde flexibiliteit gerealiseerd kan worden.


"Wat is er Nieuw in Electronics LIVE 2019 "
18 en 19 september - naec Stoneleigh - Verenigd Koninkrijk
Bezoek de beurswebsite