Roche Diagnostics in zee met BlueHealth Innovation Center en imec.istart

Roche Diagnostics, producent van in-vitro diagnostica en medische hulpmiddelen, zit met deze samenwerking met BlueHealth Innovation Center en imec.istart aan de bron van innovatie.

Trefwoorden: #Blue Health Innovation Center, #imec.istart, #innovatie, #partnerschap, #Roche Diagnostics

Lees verder

Techniek

( Foto: imec )

ENGINEERINGNET.BE - Roche Diagnostics investeert heel wat middelen in innovatieve medische hulpmiddelen die patiënten kunnen helpen om hun ziekte beter onder controle te houden, zoals bijvoorbeeld voor patiënten met diabetes.

Innovatie en research vormen de basis van de verdere ontwikkeling van Roche Diagnostics als producent van medische hulpmiddelen. Heel veel innovatieve projecten groeien op een quasi organische manier binnen dit bedrijf. Maar daar houdt het niet bij op.

In een snel veranderende markt van medische hulpmiddelen en gezondheidsproducten zorgt het enthousiasme van start-ups, acceleratoren en incubatoren voor een drive die niet meer te stoppen is. En daar kunnen wel eens heel interessante projecten en ideeën bijzitten.

Anna-Maria Heuchel-Reinig, General Manager van Roche Diagnostics Belgium, is hiervan meer dan overtuigd: “Innovatie is de drijfveer voor ons. Daarom moeten wij op de eerste rij van innovatie zitten, om nieuwe ideeën en markttendensen te ontdekken.”

Daarom ondertekende het bedrijf zowel met BlueHealth Innovation Center als met imec.istart een partnership.