Sensor+Test lanceert nieuwe conferenties en nieuwe zalen in 2020

Na een succesvolle editie dit jaar zal Sensor+Test, toonaangevende beurs voor sensor-, meet- en testtechnologie, volgend jaar doorgaan in nieuwe hallen en tevens een topprogramma aanbieden.

Trefwoorden: #monitoring, #Sensor+Test, #sensoren, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Dit jaar bereikte het aandeel internationale exposanten opnieuw ongeveer 40% en ook aanzienlijk meer dan 30% van de bezoekers uit het buitenland vonden hun weg naar de beurs in het Duitse Neurenberg.

De internationale conferentie SMSI 2020 - Sensor and Measurement Science International (www.smsi-conference.com) zal volgend jaar voor het eerst parallel plaatsvinden aan de beurs (22 - 25 juni 2020) en biedt een platform voor de laatste onderzoeksresultaten.

Holger Bödeker, de algemeen directeur van AMA Service: "De SMSI brengt wetenschappers en onderzoekers uit alle relevante gebieden samen en zorgt ervoor dat zowel leveranciers als gebruikers goed onderbouwde inzichten hebben in toekomstgerichte onderzoeksresultaten."

Daarnaast wordt voor de vierde keer de European Society of Telemetry die European Test and Telemetry Conference (ettc2020) gehouden. Deze conferentie en bijbehorende tentoonstelling moet het Europese platform voor telemetrie, testinstrumenten en telecontrole worden.

Sensor+Test 2020 lanceert ook het speciale onderwerp 'Sensor- en meettechnologie voor conditiemonitoring' omdat downtime voor machines en systemen iets is dat geen enkel bedrijf in de toekomst kan gebruiken. Daarom is het van het grootste belang om stilstandtijd tot een absoluut minimum te beperken. Een effectieve manier om dat te doen is continue conditiebewaking.

Sensor+Test 2020
van 23 tot 25 juni 2020
hallen 1, 2 en 3C - expositiecentrum Neurenberg
www.sensor-test.com