Wim Deprez wordt CEO van Encon

Wim Deprez, voormalig COO bij Van den Berg (Besix), neemt bij energiespecialist Encon met onmiddellijke ingang de algemene operationele leiding over van Robin Bruninx.

Trefwoorden: #CEO, #Encon, #Wim Deprez

Lees verder

HR

( Foto: Encon )

ENGINEERINGNET.BE - Deze laatste gaat zich nu verder focusen op innovatieve productontwikkeling en de promotie van duurzaamheid voor bedrijven. Hij blijft ook gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur van het bedrijf.

Wim Deprez staat bekend als een echte peoplemanager met uitmuntende management skills, waardoor hij de aangewezen persoon is om duurzaamheidsbedrijf Encon te leiden in haar volgende groeistappen.

Hij heeft al een uitgebreide ervaring in technische bedrijven in vergelijkbare sectoren. Na zijn studies startte hij als project engineer in de onderzoeksgroep ELECTA van de KU Leuven, waar hij na zijn doctoraat in 2008 verder ging als post-doctoraal onderzoeker.

Van 2010 tot 2017 was Deprez werkzaam bij Infrax, waar hij doorgroeide van ‘Smart Grid Engineer’ naar ‘Afdelingshoofd Aanleg en Aansluitingen’. Sinds 2017 is hij ook gastprofessor aan de KU Leuven, campus Group T, General Course Electrical Engineering voor laatste jaarsstudenten.


Op de foto: Robin Bruninx, Wim Deprez en Sandra Deraeve.