RS Components wint distributieprijs van Omron

RS Components heeft bekend gemaakt dat het bedrijf is verkozen tot 'Best High Service Distributor' door Omron Electronic Components Europe, een dochteronderneming van Omron Corporation.

Trefwoorden: #Omron, #RS Components, #servicepartner

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Het bij RS verkrijgbare portfolio van Omron bestaat uit onder meer elektromechanische PCB-relais, microschakelaars, MOSFET-relais, DIP-schakelaars, microfotosensoren en connectoren.

Omron Electronic Components heeft een uitgebreid portfolio van innovatieve technologieën, waaronder op MEMS gebaseerde druk-, flow- en thermische meetsensoren, gezicht- en gebarenherkenningsmodules, trillings- en kantelsensoren.

Afgelopen maand zijn in Barcelona, tijdens een distributieconferentie voor Omron Electronic Components Europe, een aantal awards uitgereikt, waaronder 'Best High Service Distributor'.

Tijdens het evenement werd de fabrikant vertegenwoordigd door topmanagement uit Japan, waaronder de directeur van het bedrijf, Shizuto Yukoto, en het managementteam van Omron Europe.

"Onze distributiepartners staan centraal bij het leveren van de uitstekende service-ervaring die kenmerkend is voor Omron," aldus Hafeez Najumudeen, European Distribution Manager bij Omron.

"Deze awards zijn gebaseerd op een strenge beoordeling aan de hand van criteria die de kwaliteit van de dienstverlening, marketing, verkoopgroei en ontwerpondersteuning weerspiegelen, aan de hoge normen die we aan onze distributeurs stellen."

"Het winnen van de 'Best High Service Distributor'-award 2018 van een bedrijf als Omron is een hele eer voor ons," aldus Eleonora Ricciardi, Global Head of Product & Supplier Management voor IP&E bij RS.

"Naast ons leiderschap in de industriële wereld, onderstreept deze onderscheiding ook onze kracht en toenemende penetratie in belangrijke markten op het gebied van elektronische systemen in Europa en wereldwijd."


Op de foto (vlnr.):
Shizuto Yukumoto, Omron Group; Eleonora Riccardi, RS Components; Yasaman Yousefi Ghasemabad, RS Components; Koji Tokuda”, Omron Electronic Components.

Voor meer informatie over RS Components
Kijk op benl.rs-online.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.