• 08/01/2020

BMF introduceert nauwkeurige thermische mass flow regelaar van Sensirion

De nieuwe SFC5400 serie is een uiterst snelle (settling time <100msec) mass flow regelaar voorzien van een volledig metalen behuizing en heeft een zeer dynamisch bereik van 1000:1.

Trefwoorden: #BMF, #mass flow regelaar, #Sensirion, #thermische

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De nieuwe SFC5400 serie is leverbaar met debieten vanaf 50sccm tot 200slm.

De SFC5400 is door de standaard opties geschikt voor nagenoeg iedere applicatie, zo kan de gebruiker kiezen uit diverse analoge communicatie en digitale interfaces. Daarnaast kan de gebruiker kiezen uit diverse mechanische opties zoals down mount, VCR and VCO, Swagelok aansluitingen.

De SFC5400 mass flow regelaar  is net als alle andere producten van Sensirion gebaseerd op de innovatieve CMOSens technologie, Door gebruik te maken van deze gepatenteerde technologie wordt zowel het sensor element als signaal verwerking volledig geïntegreerd in één CMOS chip. Dit resulteert in een ultra nauwkeurig systeem en een hoge reproduceerbaarheid.


Voor meer informatie omtrent deze producten kunt u contact opnemen met:
BMF Systemparts BV
Spaarpot 149 - NL-5667KW  Geldrop
T. +31 (0)40-8512170 - info@bmf-systemparts.com - www.bmf-systemparts.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.