KSB Belgium heeft Pump and Valve Academie gelanceerd

Sinds begin januari is KSB in zijn Pump and Valve Academie gestart met het aanbieden van trainingen, die gericht zijn op het onderhouden, installeren en selecteren van pompen en kleppen.

Trefwoorden: #KSB, #onderhoud, #opleiding, #pompen

Lees verder

Opleiding

( Foto: KSB )

ENGINEERINGNET.BE - De betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw productiemiddelen hangt in hoge mate af van de manier waarop men ermee omgaat.

Na het uitbrengen van “De 10 Pumpkillers” gaat KSB Belgium nu verder met één van de oorzaken die de levensduur van zowel pompen als ventielen sterk beïnvloedt, namelijk kennis (of het gebrek aan).

Het doel van deze opleidingen is om onze ervaringen en kennis te delen met onze klanten en zodoende standtijden te verbeteren (hogere MTTR), efficiëntere installaties te krijgen en vooral een inzicht te geven in de complete levensloop van uw equipment. De nadruk zal naast een gedegen theoretische achtergrond vooral de praktische kant belichten met workshops en hands-on cases.

De klassen staan open voor alle klanten en scholen en vinden plaats in het servicecentrum van KSB SupremeServ in Sint-Gillis-Waas of Waver (indien nodig kunnen deze ook op locatie georganiseerd worden).


Meer informatie of suggesties via e-mail op infoBE@ksb.com