Dewi Van De Vyver is ICT Woman of the Year 2020

De CEO van Flow Pilots, Dewi Van De Vyver, wint deze award voornamelijk omdat ze het verschil maakte met haar inspanningen om meer vrouwen warm te maken voor technologie en ICT.

Trefwoorden: #Dewi Van De Vyver, #Flow Pilots, #ICT woman of the year, #technologie

Lees verder

Nieuws

( Foto: Flow Pilots )

ENGINEERINGNET.BE - Van De Vyver haalde in deze twaalfde edite van Bieke Van Gorp (FibriCheck) en Caroline De Vos (SatADSL), en volgt Heidi Rakels (ex-Guardsquare) op.

Van De Vyver: “Ik investeer heel veel tijd in het opbouwen van een sterk netwerk, ik school me voortdurend bij over nieuwe evoluties in technologie en ICT. Wij geloven dat digitalisering een scherprechter zal zijn voor diegenen die achterblijven, maar ongeziene opportuniteiten zal bieden voor wie hier in meegaat."

Met de podcast Tech45, maar ook door blogs te schrijven en vaak op events te spreken over technologie mengt ze zich volop in het debat over de technologie van de toekomst.

Van De Vyver: “Vandaag ontbreekt in dat debat een heel belangrijke invalshoek: die van de helft van de bevolking. Zeker met de opkomst van Artificiële Intelligentie is het levensbelangrijk om vrouwen een volwaardige stem te geven.”


Over Flow Pilots
Het bedrijf maakt gebruik van slimme digitale technologieën voor het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van digitale producten en diensten die bedrijven helpt hun omzet te verhogen, kosten te verlagen en vrijheid en flexibiliteit te bieden aan hun eindgebruikers.


De ICT Woman of the Year award wordt georganiseerd door ICT-vakblad Data News en naast een professionele jury van ex-winnaars en IT-prominenten bepalen ook hun lezers mee wie de titel wint.