Ondanks het Coronavirus toch succesvol INE2020

Het 4e Indumation Network Event (INE) kon op 5 maart laatstleden in de Leuvense Brabanthal, ondanks de Corona-angst, toch nog 1.036 professionele bezoekers verwelkomen.

Trefwoorden: #Agoria, #Industrial Network Event, #INE, #netwerken, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: INE )

ENGINEERINGNET.BE - Recent werden diverse, internationale vakbeurzen verplaatst/geannuleerd of werden ze geconfronteerd met lage bezoekerscijfers. Na rijp beraad beslisten de organisatoren Agoria, Indumotion en het team Industrialfairs van Invent Media om dit kleinschalig evenement toch te laten doorgaan.

In totaal bezochten 1.036 bezoekers de in 5 moodboxen omgetoverde Brabanthal in Leuven, een puike prestatie gezien de bovenvermelde omstandigheden. Dit jaar luidde de pay-off van INE2020 ‘Discover the future of automation and innovation… in style’. Die boodschap werd alvast duidelijk weerspiegeld op de beursvloer.

Tijdens de afgelopen editie van INE viel het op dat zowel grote spelers als start-ups een resem nieuwe slimme componenten en digitale oplossingen voor de fabriek van morgen introduceerden. Daarnaast viel op dat de trend naar IoT-toepassingen in productie, onderhoud, assets, planning, engineering, logistiek, warehousing, supply chain, ... zich verderzet.

Ongeacht IoT en Cloud of Edge worden componenten, robots, sturingen en machines bovendien steeds slimmer. Ook op het vlak van datacaptatie- en analyse, cloud, edge, AI, AR, VR en XR kon de bezoeker talrijke innovaties ontdekken.

De bezoekers konden hier dan ook op een informele manier zakelijke contacten leggen met 120 partners en zich tevens vergewissen van de nieuwste evoluties op het vlak van automatisering.