Materials+Eurofinish+Surface verplaatst naar volgend jaar

Vanwege het aanhoudende Coronavirus hebben de organisatoren besloten om het event Materials-Eurofinish-Surface 2020 te verplaatsen naar 26 en 27 mei 2021.

Trefwoorden: #Materials+Eurofinish+Surface, #Mikrocentrum, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Mikrocentrum )

ENGINEERINGNET.BE - Timo van Leent (Mikrocentrum), Veerle Fincken (VOM) en Egbert Stremmelaar (Vereniging ION) zijn van mening dat het welzijn van de bezoekers, de exposanten en alle andere betrokkenen voor hen de hoogste prioriteit heeft.

Gezien de huidige ontwikkelingen kwamen ze dan ook tot de conclusie dat het moeilijk zal zijn om die doelstelling in juni van dit jaar te realiseren. De verscherpte regels door de overheid in combinatie met diverse geuite zorgen door exposanten gaf de doorslag om het event te verplaatsen.

De nieuwe datum is vastgelegd op woensdag 26 en donderdag 27 mei 2021 op dezelfde locatie: NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven (Nederland). Het concept, de opzet van de beursvloer en de beoogde thema’s in het lezingenprogramma blijven, voor zover mogelijk, gewaarborgd.

Op dit ogenblik zijn de organisatoren nog op zoek naar digitale oplossingen om toch een minimum aan kennisoverdracht te organiseren op 3 en 4 juni 2020. Zij raden aan om hiervoor de website in de gaten te houden.


Klik hier voor de website en voor meer informatie