• 07/04/2020

Volwaardige online cursussen met certificaat

Pilz Academy Belgium biedt de komende weken verschillende online cursussen aan, zodat u in uw kot kan blijven en uw kennis vanuit uw home office verder kan ontwikkelen.

Trefwoorden: #certificaat, #online opleiding, #Pilz

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Deze periode is een ideaal moment om nieuwe kennis op te doen, maar fysiek cursussen volgen is natuurlijk niet mogelijk. Daarom biedt Pilz Academy u nu de populairste opleidingen aan als online cursus mét officieel certificaat.

De inhoud van deze cursussen is identiek aan de normale dagcursussen. Maar voor de online cursussen wordt de inhoud opgedeeld in 2 dagen met telkens een theoriesessie en een vraag-en-antwoordsessie. Na afloop krijgt de cursist nog toegang tot een online test zodat hij zijn kennisniveau kan evalueren en elke deelnemer ontvangt een officieel certificaat.

Volgende online cursussen staan gepland:

  • 20 + 22 april: Machinery directive Inc CE marking
  • 27 + 29 april: Risk assessment workshop
  • 4 + 6 mei: Practical training in EN ISO 13849-1

Online opleiding voor uw bedrijf
Ook online incompany opleidingen behoren tot de mogelijkheden. De bovenvermelde cur-sussen kunnen snel opgestart worden specifiek voor uw team. Andere thema's of aangepas-te cursussen kunnen besproken worden. Contacteer ons gerust om de mogelijkheden te bekijken.

Klik hier voor meer informatie of inschrijven


Voor meer informatie:
Pilz Belgium cvba
Poortakkerstraat 37/0201 - B-9051 Sint-Denijs-Westrem
Tel: +32 9 321 75 70 - info@pilz.be - www.pilz.be

Lees méér over: Pilz



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.