Dienstverlening ifm electronic blijft optimaal tijdens Coronacrisis

Als voorbereiding op de verwachte uitdagingen in deze moeilijke Coronatijden, werd bij ifm electronic al in een vroeg stadium begonnen met het optimaliseren van hun inkoopsituatie.

Trefwoorden: #ifm electronic, #instrumentatie, #sensoren

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Dankzij een toekomstgerichte planning en nauw contact met hun leveranciers, kan het bedrijf de toelevering van hun productielocaties blijven garanderen zonder enige beperkingen en komt dus ook de levering aan klanten niet in gedrang.

Hun klanten kunnen blijven rekenen op de service die ze van ifm electronic gewend zijn. De persoonlijke contactpersonen blijven steeds bereikbaar voor advies via Skype, TeamViewer of WhatsApp. Zij bieden ook ondersteuning in het vinden van een oplossing om systemen te automatiseren.

Aanvragen kunnen gemaild worden naar info.be@ifm.com, bestellingen kunnen gemaild worden naar orders.be@ifm.com en voor vragen kan men terecht op telefoonnummer 02 481 02 20.

Daarnaast is ook de webshop 24/7 open, waar men met een persoonlijke account toegang krijgt tot veel handige functies. In die account kan men ook de verwerkingsstatus van orders volgen, levertijden bekijken, aankopen doen, ...

Voor meer informatie:
ifm electronic n.v.
Zuiderlaan 91–6 - B-1731 Zellik - ifm.com/be/nl
Volg ook via: Linkedin - Youtube - Instagram - Facebook



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.