Vydraulics neemt Doedijns Group International over

De Belgisch-Nederlandse Vydraulics groep heeft Doedijns Group International (DGI) overgenomen. De overname omvat Doedijns, Sypack en Koppen & Lethem.

Trefwoorden: #aandrijving, #Doedijns, #hydraulisch, #Koppen & Lethem, #overname, #Sypack, #Vydraulics

Lees verder

Techniek

( Foto: Doedijns )

ENGINEERINGNET.BE - Deze overname draagt bij aan de missie van de Vydraulics groep, namelijk het bieden van totaaloplossingen voor systemen, componenten en service op het gebied van bewegings- en besturingstechnologie en proces systemen.

Alles van ontwerp tot productie, inbedrijfstelling en onderhoud kan door de groep worden verzorgd, allemaal om hun klanten volledig te ontzorgen. De markt vraagt om een autonome en onafhankelijke totaalaanbieder, die efficiënt en transparant te werk gaat.

Wouter Vullers, commercieel directeur Vydraulics: ”Door onze competenties en markten met elkaar te verbinden, ontstaat een sterke synergie. De focus van Doedijns, Sypack en Koppen & Lethem op betrouwbaarheid, transparantie, klantgerichtheid en het streven naar hoogwaardige technische oplossingen sluit naadloos aan bij onze lange termijnvisie.”

Alle partners in de groep behouden hun eigen identiteit en blijven gehuisvest op hun huidige locatie. Deze overname heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid.


Op de foto (vlnr.):
Robert Don (CFO DGI), Wouter Vullers (CCO Vydraulics), Frank Robben (CEO DGI), Steven Vangeersdaele (CEO Vydraulics), Stijn Schacht (CTO Vydraulics), Olivier Strobbe (Managing Partner Vybros).