Dirk Van den Bosch wordt nieuwe CEO van DP World Antwerp

Human Resource & Werk 4/06/2020 13:13:25

Van den Bosch volgt Rob Harrison op, die aangesteld werd als nieuwe Vice-President van DP World Inland and Logistics voor de Europese en Russische regio.

Lees hieronder verder   
Verwant

Coronacrisis houdt arbeidsmarkt ook in 4de kwartaal op laag pitje

Stijn De Beuckelaer is de nieuwe Managing Director van SAP BeLux

Tom Hautekiet aangesteld als nieuwe CEO Port of Zeebrugge

Toename faillissementen na de zomer verwacht

Onbeperkt betaald verlof: geluk op de werkvloer wint aan belang - artikel

Bart Steukers zal Marc Lambotte opvolgen bij Agoria

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

47ste Hogere Cursus Akoestiek

Het ingenieurshuis - Antwerpen

van 21/09/2020 tot 8/02/2021

Energiedelen en Energiegemeenschappen

Thor Centrale Genk

dinsdag 22 september 2020

Robot and machine become one

B&R Webinar

dinsdag 22 september 2020

IoT World / MtoM

Paris Expo Porte de Versailles

van 23/09/2020 tot 24/09/2020

Geautomatiseerde logistiek in productie - live demo

Sirris - Hasselt

woensdag 23 september 2020

Mastercourse: The industrial relevance of advanced AI/ML methods

Sirris, MRC Gent - Zwijnaarde

donderdag 24 september 2020

Keuze van de redactie

(17/9) Eye-Robot wint de Belgische James Dyson Award 2020

(15/9) Noors bedrijf investeert 150 miljoen euro in Haven Oostende

(10/9) Soprema’s nieuwe productievestiging creëert lokale arbeidsplaatsen

(9/9) Bliksemsnelle 3D-bioprinter voor ziektemodellen

(7/9) Poco Loco investeert 45 miljoen in bijkomende productiefaciliteit

(4/9) Succesvolle eerste vlucht voor energiezuinige Flying-V

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Dirk Van den Bosch vervoegde DP World in 2008 als Chief Commercial Officer voor DP World VAE. In 2016 werd hij benoemd tot Regional Commercial Director in Europa.

Tijdens zijn meest recente rol speelde Van den Bosch een cruciale rol in de continue en duurzame groei in de regio, en lanceerde hij een complex programma om de ontwikkeling van een klantgerichte organisatie, CRM, Customer Experience-programma en digitale systemen te ondersteunen.

Van den Bosch startte zijn carrière in 1985 bij Maersk Group, waar hij verschillende functies in Antwerpen en Rotterdam bekleedde. Tussen 2000 en 2006 werkte hij als Director Global Sales bij Maersk in Antwerpen. Voordat hij bij DP World kwam, was Van den Bosch actief bij Samskip in Rotterdam. Met zijn nieuwe aanstelling bij DP World Antwerp keert Dirk Van den Bosch terug naar België.

Rob Harrison blijft gedurende de interim-periode gevestigd in Antwerpen. Hij zal tot minstens volgend jaar deel uitmaken van DP World Antwerp Holding, maar in een niet-operationele rol.

In zijn nieuwe functie als VP Inland and Logistics neemt Harrison het voortouw binnen het strategische plan van DP World om de inland-activiteiten in Europa en Rusland te vergroten door middel van overnames en productontwikkeling.

Harrison zal sterk inzetten op innovatie in de regio, met focus op digitalisering, duurzaamheid en nieuwe markten. Daarnaast zal hij de strategische link van de inland-activiteiten met het hoofdkantoor in Dubai uitbouwen. << (Lydia Heida) (foto: DP World Antwerp)

ACHTERGROND
DP World Inland and Logistics heeft momenteel vestigingen in Luik, Germersheim, Mannheim en Stuttgart (Duitsland), Bazel (Zwitserland) en Novi Sad (Servië), en zal nog verder uitbreiden in Europa. <<

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Wordt Einstein Telescope opgenomen Europese research roadmap?

Gesteund door Nederland, België, Polen en Spanje heeft Italië een aanvraag ingediend om de Einstein Telescope op te nemen in een Europese routekaart voor grote onderzoeksinfrastructuren.

Containerterminals Deurganckdok zetten meer in op spoorvervoer

Terminaluitbaters DP World Antwerp en MPET bundelen de krachten om intensiever gebruik te maken van het spoor via een gezamenlijke spoorinfrastructuur met een transferzone.

”Ecovisie levert vaak net zoveel innovatie als duurzaamheid op” - opinie

Agoria begeleidt bedrijven bij hun transformatie tot Factory of the Future, waarbij 7 domeinen een cruciale rol spelen, zoals duurzaamheid. Hoe vullen bedrijven als BSH, ABEE en AMS dit in?

Watson-Marlow lanceert nieuwe Certa Plus sinusoïdale pomp

Deze nieuwe pomp is een duurzame en energiezuinigere oplossing voor shear-gevoelige, stroperige farmaceutische producten en nu al de beste in zijn klasse.

Nieuwe reactor maakt waterstofproductie goedkoper en duurzamer

Waterstof wordt een belangrijke energiedrager in de toekomstige circulaire economie. Daarom werkt TU Eindhoven aan een chemische reactor om duurzamere waterstof te maken.

Grensoverschrijdend multi-event in 3D Manufacturing-wereld

Vier organisaties uit de Benelux hebben het plan gesmeed om een nieuw concept in de 3D-productie aan de wereld voor te stellen: een week onderdompeling in de wereld van 3D-manufacturing.

Zonneauto als accu op wielen: ‘altijd en overal stroom’

Een vers kopje koffie tijdens het wildkamperen? Geen probleem! Stopcontacten zijn niet meer nodig als je een zonneauto hebt. Dat bewees het Solar Team Eindhoven met dit nieuwe model.

Regio’s presenteren duurzame toekomstvisie voor chemiesector

Vlaanderen, Nederland en Noordrijn-Westfalen presenteren trilaterale chemiestrategie, die inzet op innovatie en infrastructuur voor succesvolle energie- en klimaattransitie.

IP67 Profinet switches van Helmholz

Budé Innovative Solutions heeft een unieke machine gebouwd voor in de ijsindustrie. Omdat ze veel technologie op een kleine footprint moeten integreren is er gekozen om de PROFINET deelnemers, die via M12 techniek worden aangesloten op de IP67 managed PROFINET switches van Helmholz en door de PI organisatie zijn gecertificeerd.

Partners