Dirk Van den Bosch wordt nieuwe CEO van DP World Antwerp

Human Resource & Werk 4/06/2020 13:13:25

Van den Bosch volgt Rob Harrison op, die aangesteld werd als nieuwe Vice-President van DP World Inland and Logistics voor de Europese en Russische regio.

Lees hieronder verder   
Verwant

Onbeperkt betaald verlof: geluk op de werkvloer wint aan belang - artikel

Bart Steukers zal Marc Lambotte opvolgen bij Agoria

Pharma.be kiest Caroline Ven als nieuwe CEO

Sophie Decock wordt Country Leader Belux bij VMware

Dirk Van den Bosch wordt nieuwe CEO van DP World Antwerp

Gaspar Gascon wordt CTO bij Punch Powertrain

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Hannover Messe Digital Days

Online

van 14/07/2020 tot 15/07/2020

De Logistiek Manager als Logistiek Auditor

IMF Academy (centraal Nederland)

dinsdag 1 september 2020

Warmtewende voor industrie

Havenhuis Antwerpen

maandag 7 september 2020

Asset Performance 4.0

ICC Gent

van 15/09/2020 tot 17/09/2020

Business Process Management - klassikaal

IMF Academy Utrecht(NL)

van 15/09/2020 tot 24/09/2020

Certified ISO 31000 Risicomanagement 

IMF Academy Utrecht (NL)

van 16/09/2020 tot 18/09/2020

Keuze van de redactie

(1/7) Nieuw investeringsfonds van 42 miljoen euro voor start-ups en scale-ups

(1/7) Gentse biotech start-up ontwikkelt universeel Covid-19 vaccin

(29/6) Vlaamse bedrijven krijgen 14,8 miljoen euro voor technologische begeleiding

(29/6) Innovatief zonnepaneel voor grootschalige productie op komst

(25/6) Primeur: netgekoppelde buurtbatterij

(24/6) Nieuw project om plasticvervuiling in rivieren op te ruimen

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Dirk Van den Bosch vervoegde DP World in 2008 als Chief Commercial Officer voor DP World VAE. In 2016 werd hij benoemd tot Regional Commercial Director in Europa.

Tijdens zijn meest recente rol speelde Van den Bosch een cruciale rol in de continue en duurzame groei in de regio, en lanceerde hij een complex programma om de ontwikkeling van een klantgerichte organisatie, CRM, Customer Experience-programma en digitale systemen te ondersteunen.

Van den Bosch startte zijn carrière in 1985 bij Maersk Group, waar hij verschillende functies in Antwerpen en Rotterdam bekleedde. Tussen 2000 en 2006 werkte hij als Director Global Sales bij Maersk in Antwerpen. Voordat hij bij DP World kwam, was Van den Bosch actief bij Samskip in Rotterdam. Met zijn nieuwe aanstelling bij DP World Antwerp keert Dirk Van den Bosch terug naar België.

Rob Harrison blijft gedurende de interim-periode gevestigd in Antwerpen. Hij zal tot minstens volgend jaar deel uitmaken van DP World Antwerp Holding, maar in een niet-operationele rol.

In zijn nieuwe functie als VP Inland and Logistics neemt Harrison het voortouw binnen het strategische plan van DP World om de inland-activiteiten in Europa en Rusland te vergroten door middel van overnames en productontwikkeling.

Harrison zal sterk inzetten op innovatie in de regio, met focus op digitalisering, duurzaamheid en nieuwe markten. Daarnaast zal hij de strategische link van de inland-activiteiten met het hoofdkantoor in Dubai uitbouwen. << (Lydia Heida) (foto: DP World Antwerp)

ACHTERGROND
DP World Inland and Logistics heeft momenteel vestigingen in Luik, Germersheim, Mannheim en Stuttgart (Duitsland), Bazel (Zwitserland) en Novi Sad (Servië), en zal nog verder uitbreiden in Europa. <<

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Bart Steukers zal Marc Lambotte opvolgen bij Agoria

Bart Steukers (58) zal in april 2021 de nieuwe CEO van technologiefederatie Agoria worden. Hij volgt dan Marc Lambotte op, die op 65-jarige leeftijd met pensioen zal gaan.

Gimv wordt belangrijke aandeelhouder van Televic

Gimv heeft een deelneming verworven in Televic, leverancier van hoog­technologische en kwalitatieve communicatie­systemen voor specifieke markten zoals de zorg, onderwijs, ...

Programma Hannover Messe Digital Days bekend

De Hannover Messe Digital Days op 14 juli zijn gevuld met een divers en zeer interessant programma, startende met een paneldiscussie "Forward to the New ? New Opportunities for Progress?"

Vlaamse bedrijven krijgen 14,8 miljoen euro voor technologische begeleiding

De Vlaamse regering besteedt een pakket aan dienstverlening uit om meer en ambitieuzer ondernemen en innoveren in Vlaanderen via een overheidsopdracht te bevorderen.

Nieuwe techniek geeft sneller resultaten leveraandoening

Een internationaal onderzoeksteam, met onder meer UZA/UAntwerpen, zorgt voor betere detectie van leveraandoeningen door de autofluorescerende eigenschappen van lipofuscine in te zetten.

Jan Verhaeghe, Agesia: passie voor composieten - topingenieur

“Ik ben nog steeds in de running”, zegt Jan Verhaeghe (66). Hij golft nu bij de senioren. Daar is ’t van: ‘En wat hebt gij gedaan?’ In de plaats van ‘wat doe je nog?’

Innovatief zonnepaneel voor grootschalige productie op komst

TNO, Eurotron, Groenleven en SIEC ontwikkelen een nieuw zonnepaneel dat meer stroom genereert en de elektriciteitskosten verlaagt in vergelijking met conventionele panelen.

Lapp introduceert Ölflex Servo one cable solutions

Door stijgende energieprijzen en strenge normeringen neemt de wereldwijde vraag naar energiezuinige motoren steeds meer toe. Lapp is de eerste kabelfabrikant om one cable solutions te leveren.

Permanente en veilige gegevensbewaking op afstand

Met B&R kunnen machinebouwers een permanente verbinding tot stand brengen met installaties en machines in het veld. Met LogTunnel kunnen gegevens van machines op een centrale locatie worden gearchiveerd. Eventuele onregelmatigheden in de prestaties kunnen vroegtijdig worden opgespoord om de maximale beschikbaarheid te behouden.

Partners