Pharma.be kiest Caroline Ven als nieuwe CEO

Vanaf oktober wordt econoom Caroline Ven CEO van pharma.be, de Belgische federatie van innovatieve farmaceutische en biotechnologische bedrijven. Ze volgt Catherine Rutten op.

Trefwoorden: #Caroline Ven, #Catherine Rutten, #CEO, #pharma.be

Lees verder

HR

( Foto: pharma.be )

ENGINEERINGNET.BE - Caroline Ven is momenteel CEO van The Blue Cluster, een organisatie die duurzame, innovatieve partnerships tussen bedrijven in de "blauwe" economie (de zee en de oceanen) bevordert.

Daarnaast is ze ondervoorzitter van de economische commissie van het VBO en zetelt ze in de raden van bestuur van VITO, Bank J. van Breda & C° en Bpost. Ven is tevens lid van de inrichtende overheid van de Associatie van KU Leuven.

Caroline Ven: "De farmaceutische sector speelt een essentiële rol in onze samenleving - vandaag meer dan ooit. De gezondheidscrisis heeft een moeilijke omgeving gecreëerd, zowel economisch als maatschappelijk, maar ik ben ervan overtuigd dat wij, als sector, de sleutels in handen hebben om een veilige en gezonde toekomst te garanderen."

Ann Adriaensen, Secretaris-generaal van pharma.be, zal tussen 1 juli en 1 oktober 2020 de functie van CEO ad interim waarnemen.