Spohn & Burkhardt introduceert HS2 en HS0 joysticks

Deze compacte HS2 en HS0 joysticks zijn bestemd voor de inbouw in stuurstoelcombinaties, radiografische besturingen, bedieningspanelen en andere kleine plc-gestuurde toepassingen.

Trefwoorden: #Elma Components, #joystick, #Spohn & Burkhardt

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De slijtvaste Hall-sensoren in de joysticks zijn redundant uitgevoerd. En, net zoals voor alle Spohn & Burkhardt modellen, geldt: “Made in Germany”!

  • Typische toepassingen HS2 joystick: besturing vanuit zittende positie. Denk met name aan operator stuurstoelen. Ontdek de specificaties van de HS2.
  • Typische toepassing HS0 joystick: voor staande bediening van machines en aparaten. Denk aan radiografische afstandsbedieningen, bellyboxes en meer complexe bedieningspanelen. Ga naar de productpagina van HS0.

Ook prijstechnisch blijken de HS2 en HS0 erg interessante uitvoeringen. Neem contact op met onze collega’s van ELMA Components voor meer info.

Elma Components is de officiële partner van Spohn & Burkhardt in Nederland. Heeft u verdere vragen? Neem dan contact op met een van onze sales engineers! (T: +31 (0)346 – 35 60 50)



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.