Pascal Fiévez wordt nieuwe CEO van Civadis

Human Resource & Werk 26/06/2020 9:32:50

In september volgt Pascal Fiévez Benoit Lemaire op als CEO van Civadis, gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor de lokale overheden in Wallonië en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Lees hieronder verder   
Verwant

Afstand houden en volgen ... - artikel

Lancering een van de eerste Europese volwaardige 5G-testnetwerken

Organische elektronica: nog veel te doen - artikel

Compacte kracht op de edge

Gimv wordt belangrijke aandeelhouder van Televic

Kunstmatige huid laat robots zweten

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Hannover Messe Digital Days

Online

van 14/07/2020 tot 15/07/2020

De Logistiek Manager als Logistiek Auditor

IMF Academy (centraal Nederland)

dinsdag 1 september 2020

Warmtewende voor industrie

Havenhuis Antwerpen

maandag 7 september 2020

Asset Performance 4.0

ICC Gent

van 15/09/2020 tot 17/09/2020

Business Process Management - klassikaal

IMF Academy Utrecht(NL)

van 15/09/2020 tot 24/09/2020

Certified ISO 31000 Risicomanagement 

IMF Academy Utrecht (NL)

van 16/09/2020 tot 18/09/2020

Keuze van de redactie

(1/7) Nieuw investeringsfonds van 42 miljoen euro voor start-ups en scale-ups

(1/7) Gentse biotech start-up ontwikkelt universeel Covid-19 vaccin

(29/6) Vlaamse bedrijven krijgen 14,8 miljoen euro voor technologische begeleiding

(29/6) Innovatief zonnepaneel voor grootschalige productie op komst

(25/6) Primeur: netgekoppelde buurtbatterij

(24/6) Nieuw project om plasticvervuiling in rivieren op te ruimen

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - De Raad van Bestuur van Civadis heeft het licht op groen gezet voor de uitvoering van het 4-jarenplan, dat Benoit Lemaire samen met zijn collega’s had uitgewerkt, voor de modernisering van het (brede) gamma aan softwareproducten van Civadis.

Dit plan gaat gepaard met een investering van meer dan negen miljoen euro en 18.000 werkdagen. Tegelijk werd ook aangekondigd dat op 1 september Benoit Lemaire opgevolgd wordt door Pascal Fiévez als nieuwe CEO. Zijn opdracht wordt de implementatie van dat industrieel plan.

Fiévez werkt sinds maart 2011 voor NRB. Als ‘vertical director’ heeft hij de verantwoordelijkheid over het salesteam dat instaat voor de klanten in de publieke en sociale sector, goed voor een omzet van om en bij 90 miljoen euro.

Hij is gepokt en gemazeld in ICT en in de Franstalige publieke sector. Hij kan bogen op een zeer rijke ervaring in commerciële en managementfuncties in telecom en ICT-bedrijven als Proximus, WIN, GFI, Orange, Vocalcom.

Daarnaast heeft hij ook een drietal jaren gewerkt als strategisch adviseur in ICT- en telecom-materies voor de Waalse overheid en de Federatie Wallonië-Brussel. << (Guy Leysen) (foto: Civadis)

ACHTERGROND
Civadis is ontstaan als de fusie tussen Adéhis, dat reeds deel uitmaakte van de NRB Groep, en Stésud dat in 2013 werd overgenomen. Het maakt deel uit van de Adinfo-structuur, die voor 51% in handen is van NRB.

Adinfo groepeert CEVI (Gent), Logins (Mechelen) en Civadis (Namen), drie specialisten in ICT-oplossingen en -diensten voor de provincies, gemeenten, OCMW’s, politiezones en de hulpverleningszones. <<

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Koningin Paolaprijs voor KIKS-project rond Artificiële intelligentie

Leerlingen onderzoeken de relatie tussen huidmondjes van planten en klimaatverandering, om zo meer te leren over AI, diepe neurale netwerken en Python, een toegankelijke programmeertaal.

Gentse biotech start-up ontwikkelt universeel Covid-19 vaccin

Door slim gebruik te maken van bestaande technologie voor kankerbehandeling, mikt het Covid-19 vaccin van myNEO op een lange termijn bescherming bij meer dan 80% van de globale populatie.

Onbeperkt betaald verlof: geluk op de werkvloer wint aan belang - artikel

Leidt onbeperkt verlof tot meer geluk op de werkvloer? “Inzetten op welzijn van de medewerkers is een zeer verstandige keuze”, meent professor in Omgeving en Gezondheid Lode Godderis (KUL).

Van lignine bijproducten tot duurzame betonplastificeermiddelen

Een Europees consortium, met onder meer VITO, ontwikkelde een kostenefficiënt alkali-oxidatieproces om technische en bioraffinage-lignines om te zetten in diverse dispergeermiddelen.

Compacte kracht op de edge

Met de ultra-compacte industriële PC C7015 biedt Beckhoff een industriële PC aan die direct op de machine of het systeem gemonteerd kan worden (op de edge).

Bart Steukers zal Marc Lambotte opvolgen bij Agoria

Bart Steukers (58) zal in april 2021 de nieuwe CEO van technologiefederatie Agoria worden. Hij volgt dan Marc Lambotte op, die op 65-jarige leeftijd met pensioen zal gaan.

Gimv wordt belangrijke aandeelhouder van Televic

Gimv heeft een deelneming verworven in Televic, leverancier van hoog­technologische en kwalitatieve communicatie­systemen voor specifieke markten zoals de zorg, onderwijs, ...

Programma Hannover Messe Digital Days bekend

De Hannover Messe Digital Days op 14 juli zijn gevuld met een divers en zeer interessant programma, startende met een paneldiscussie "Forward to the New ? New Opportunities for Progress?"

Partners