Pascal Fiévez wordt nieuwe CEO van Civadis

Human Resource & Werk 26/06/2020 9:32:50

In september volgt Pascal Fiévez Benoit Lemaire op als CEO van Civadis, gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor de lokale overheden in Wallonië en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Lees hieronder verder   
Verwant

Data opslaan op een dun draadje bijna mogelijk

Pandemie doet IT-trainingen dalen met 60%

Bij uitrol 5G speelt cyberveiligheid cruciale rol

AI laat ’brein geïnspireerd’ netwerk snel bijleren

3D-printen met gebruikte materialen voor een circulaire economie

Verhoog de cyberveiligheid van uw slimme gebouwen

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Navingo Career Event

RDM Rotterdam – Onderzeebootloods

van 27/10/2020 tot 28/10/2020

Always an eye on your assets

B&R Webinar

dinsdag 27 oktober 2020

Aquarama Trade Fair

Brabanthal Leuven

donderdag 29 oktober 2020

IO-Link 4 Life Digital Event

Digital Event

donderdag 29 oktober 2020

Artificial Intelligence

IMF Academy Haarlem (NL)

van 4/11/2020 tot 19/11/2020

Internet of Things (IoT)

IMF Academy (centraal Nederland)

van 9/11/2020 tot 11/11/2020

Keuze van de redactie

(19/10) Nieuwe filtertechnologie als oplossing voor “forever chemicals”

(19/10) Lutgardis Claes, ingenieur met strepen - topingenieur

(15/10) 3D-printen met gebruikte materialen voor een circulaire economie

(15/10) Startup re.alto moet digitalisering energiesector versnellen

(12/10) VLIZ breidt onderzoekscapaciteit uit in nieuwe ’Ocean Innovation Space’

(12/10) Europese steun voor Antwerps innovatief CO2-reductie project

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - De Raad van Bestuur van Civadis heeft het licht op groen gezet voor de uitvoering van het 4-jarenplan, dat Benoit Lemaire samen met zijn collega’s had uitgewerkt, voor de modernisering van het (brede) gamma aan softwareproducten van Civadis.

Dit plan gaat gepaard met een investering van meer dan negen miljoen euro en 18.000 werkdagen. Tegelijk werd ook aangekondigd dat op 1 september Benoit Lemaire opgevolgd wordt door Pascal Fiévez als nieuwe CEO. Zijn opdracht wordt de implementatie van dat industrieel plan.

Fiévez werkt sinds maart 2011 voor NRB. Als ‘vertical director’ heeft hij de verantwoordelijkheid over het salesteam dat instaat voor de klanten in de publieke en sociale sector, goed voor een omzet van om en bij 90 miljoen euro.

Hij is gepokt en gemazeld in ICT en in de Franstalige publieke sector. Hij kan bogen op een zeer rijke ervaring in commerciële en managementfuncties in telecom en ICT-bedrijven als Proximus, WIN, GFI, Orange, Vocalcom.

Daarnaast heeft hij ook een drietal jaren gewerkt als strategisch adviseur in ICT- en telecom-materies voor de Waalse overheid en de Federatie Wallonië-Brussel. << (Guy Leysen) (foto: Civadis)

ACHTERGROND
Civadis is ontstaan als de fusie tussen Adéhis, dat reeds deel uitmaakte van de NRB Groep, en Stésud dat in 2013 werd overgenomen. Het maakt deel uit van de Adinfo-structuur, die voor 51% in handen is van NRB.

Adinfo groepeert CEVI (Gent), Logins (Mechelen) en Civadis (Namen), drie specialisten in ICT-oplossingen en -diensten voor de provincies, gemeenten, OCMW’s, politiezones en de hulpverleningszones. <<

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Sterrenkundigen ontdekken meest metaalarme bolhoop

Het internationale team van sterrenkundigen staan voor een raadsel, omdat tot nu toe werd gedacht dat grote bolvormige sterrenhopen behoorlijk wat metalen moesten bevatten.

Bluswatersystemen waarop u kan rekenen

Bluswatersystemen hebben maar één taak, maar het is wel een vitale: functioneren wanneer ze nodig zijn. Kenbri zet hierbij in op duurzame producten, technisch advies en deskundig onderhoud.

Start Europese aanbesteding rond één walstroomsysteem

Port of Antwerp, Havenbedrijf Rotterdam, Havenbedrijf Amsterdam, North Sea Port, Drechtsteden en de Vlaamse Waterweg willen komen tot één uniform walstroomsysteem voor de binnenvaart.

Softwareproblemen: wat kan u doen? - column

Niemand kan nog zonder computer. En dus evenmin zonder software. Maar soms raken softwareproblemen maar niet opgelost. Als ondernemer kan u dit aardig wat schade berokkenen.

Nieuwe filtertechnologie als oplossing voor “forever chemicals”

KUL bio-ingenieurs hebben een nieuwe methode gevonden om schadelijke geperfluoreerde chemicaliën uit het water te filteren. De zogenaamde PFAS breken niet af en stapelen zich op in het milieu.

Lutgardis Claes, ingenieur met strepen - topingenieur

Generaal-majoor Lutgardis Claes werd de eerste vrouwelijke rector van de Brusselse Koninklijke Militaire School (KMS). Ze is Burgerlijk Ingenieur in de vliegtuigbouw en bewapening-ballistiek

State-of-the-art batterijtester voor testlabo EnergyVille

Het batterijtestlabo van EnergyVille werd onlangs uitgebreid met een state-of-the-art batterijtester van de fabrikant PEC. Tegelijkertijd werd ook een temperatuurkamer in gebruik genomen.

Iconische brug bindmiddel voor Antwerpen-Noord

Sinds juli 2016 vormt de Parkbrug over de Italiëlei een verkeersveilige verbinding voor voetgangers en fietsers tussen Park Spoor Noord, het oude stadscentrum en het Eilandje.

ABB introduceert nieuwe ultrasone niveautransmitter

ABB heeft een nieuwe ultrasone niveautransmitter met vele functies gelanceerd, speciaal ontworpen voor industrieën met een groot aantal geïnstalleerde niveaumeters. Met zijn modulaire ontwerp en intelligente algoritmen is de LST200 eenvoudig te installeren, in bedrijf te stellen en te onderhouden en is stabiel in gebruik. >>

Partners