Universitair postgraduaat: meerwaarde voor werkgever en werknemer

opleiding 24/08/2020 10:45:59

De nood aan levenslang leren is in deze turbulente tijden steeds groter geworden. Organisaties ontdekken steeds meer de meerwaarde van het investeren in opleidingen voor hun werknemers.

Lees hieronder verder   
Verwant

Siemens ontvangt Agoria-label ‘Employer ready for the future of work’

Gentse studenten bedienen testmachines in labo van thuis uit

Start-up TEO maakt technische opleidingen permanent toegankelijk

Nieuw opleidingstraject van BeCode en SAP biedt jobzekerheid

Nieuw VUB / ULB Learning and Innovation Center uit de startblokken

Volg een opleiding tot International Welding Specialist

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Handhaving van octrooirechten

Het Ingenieurshuis - Antwerpen

van 26/01/2021 tot 14/12/2021

New dimensions of adaptive manufacturing

B&R online event

woensdag 27 januari 2021

Alternatief fossiele brandstof voor stoomproductie

Webinar

vrijdag 29 januari 2021

Postgraduaat Vastgoedkunde

Leuven of Kortrijk

van 4/02/2021 tot 10/12/2021

Toekomst federaal energiebeleid

Webinar

woensdag 10 februari 2021

'Digital Twin' versterkt maakindustrie?

Online event

vrijdag 12 februari 2021

Keuze van de redactie

(19/1) Gimv verkoopt telecomspecialist OTN Systems

(19/1) VINCI Energies heeft Legendre Conveyors overgenomen

(15/1) Campine start nieuwe antimoonrecyclage

(14/1) Solvay lanceert waterstofplatform

(12/1) Zinksmelter Nyrstar installeert reuzenbatterij voor energieopslag

(11/1) Slimme radar in Gentse haven laat optimaal gebruik windturbines toe

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Zeker langlopende opleidingen zoals universitaire postgraduaten waarbij er een sterke link is tussen de academische onderbouw en de praktische toepassing zitten in de lift.

Het Postuniversitair Centrum stimuleert volop het levenslang leren als een onmisbare dimensie van het universitaire onderwijs aan de KU Leuven. Er wordt daarbij sterk ingezet op de wisselwerking tussen recent wetenschappelijk onderzoek, actualiteit en professionele praktijk.

Net die mix, waar bovendien inhouden vanuit verschillende invalshoeken worden behandeld, levert die noodzakelijke meerwaarde aan de deelnemer. Organisaties verwachten een sterke multidisciplinariteit bij werknemers, iets wat zich bij uitstek verder ontwikkelt met het volgen van een universitair postgraduaat.

Daarnaast wordt ook de interactie tussen deelnemers onderling en deelnemers en docenten gestimuleerd. Ook het netwerkaspect maakt integraal deel uit van de leerervaring.

Naast een uitgebreid aanbod aan studiedagen en kortlopende opleidingen, bieden we vanuit het Postuniversitair Centrum een waaier aan universitaire postgraduaatopleidingen aan, met name Postgraduaat Smart Logistics, Postgraduaat Mens- en Milieuvriendelijk Bouwen en Wonen, Postgraduaat Ondernemerschap en Innovatie, Postgraduaat in het Financiewezen, Postgraduaat in de Vastgoedkunde en de Postgraduate Studies in Big Data and Analytics in Business and Management. << (foto: KU Leuven)

Ontdek deze opleidingen via https://puc.kuleuven.be/opleidingen/postgraduaten >>

Ontdek het volledige aanbod op https://puc.kuleuven.be of
contacteer via puc@kuleuven.be

<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Port of Antwerp beperkt jaarverlies door record containeroverslag

De totale goederenoverslag van Port of Antwerp in 2020 bedroeg 231 miljoen ton cargo, een daling van 3,1%. Dankzij de containeroverslag beperkte de haven de terugvallende totale overslag.

RoboRana bundelt krachten met AI-speler Humain

Door de samenwerking kunnen zij organisaties beter ondersteunen bij succesvolle digitale innovatie door de juiste strategie te verbinden met de meest impactvolle technologie.

Antwerpse Covestro-vestiging verkrijgt ISCC Plus-certificering

Covestro heeft het ISCC (‘International Sustainability & Carbon Certification’) Plus-massabalanscertificaat verkregen voor haar productievestigingen in Antwerpen en Krefeld-Uerdingen.

Nieuwste Airbus A400M geleverd

Enkele maanden na Luxemburg nam ook de Belgische luchtmacht eind december het eerste van zeven Airbus A400M militaire transportvliegtuigen in ontvangst. Dit is de opvolger van de oude C130's.

Nieuwe methode voor efficiëntere omzetting biomassa

Door twee chemische reacties aan elkaar te koppelen, wordt biomassa nu directer en efficiënter omgezet naar bio-aromaten. TNO spin-off Relement gaat de methode in de markt zetten.

Nieuwe certificeringen maken Rockwell Automation ’cyberveiliger’

Omdat industri?le bedrijven hun productie- en IT-systemen steeds meer verbinden, lopen ze ook steeds meer risico door cyberdreigingen die gericht zijn op industriële besturingssystemen.

myPNOZ is nieuwste modulaire veiligheidsrelais van Pilz

Het automatiseringsbedrijf Pilz heeft voor deze veiligheidsrelais een digitaal, compleet concept opgezet - van de bestelling tot de inbedrijfstelling. Dit past volledig bij Industrie 4.0.

Campine start nieuwe antimoonrecyclage

Autobatterijenrecycleur Campine (Beersel) investeerde 4,9 miljoen euro in een unieke installatie om antimoon uit het lood van autobatterijen te recycleren.

B&R vereenvoudigt het beheer van gebruikersgroepen

B&R heeft het centrale gebruikersbeheer op fabrieksniveau vereenvoudigd. Met de mapp UserX softwaremodule is het nu mogelijk diensten op basis van LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) te gebruiken om gecentraliseerd beheer van gebruikers en -groepen te implementeren. Bijvoorbeeld met behulp van Active Directory van Microsoft. >>

Partners