Wie wint publieksprijs Vlaamse PhD Cup

Op dinsdag 6 oktober strijden acht jonge onderzoekers voor de Vlaamse PhD Cup 2020 in Het Depot (Leuven). Er kan online gestemd worden op de favoriet, die zo de publieksprijs kan winnen.

Trefwoorden: #PhD Cup, #publieksprijs, #Scriptie vzw

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - De 8 finalisten van de Vlaamse PhD Cup, een pitchwedstrijd voor pas gepromoveerde onderzoekers, zijn bekend.

Met de Vlaamse PhD Cup roept Scriptie vzw i.s.m. Radio en EOS, kersverse doctors op om met hun onderzoek naar buiten te treden. De wedstrijd daagt hen uit om de kern van hun jarenlange onderzoek helder en boeiend uit de doeken te doen in een presentatie van slechts ... 3 minuten.

Na een intensief traject met een vierdaagse mediatraining bij VRT selecteerde een jury op 23 september de uiteindelijke 8 finalisten. U kan de finalisten ontdekken via phdcup.be

Zij strijden op 6 oktober in Het Depot voor de hoofdprijs: een voucher voor een opleiding bij Vlerick Business School ter waarde van 5.000 euro en een ticket om een videocollege te geven bij de Universiteit van Vlaanderen.

In aanloop naar de finale namen de 8 finalisten een video op waarin ze u in 90 seconden over hun onderzoek willen overtuigen. De pitches kunnen bekeken worden via de website en daar kan eveneens een stem uitgebracht worden.

www.phdcup.be/publieksprijs