Navingo Career Event goes digital

Economie 12/10/2020 11:09:58

Op 27 en 28 oktober 2020 maken werkzoekenden en geïnteresseerden virtueel kennis met werkgevers uit de maritieme, offshore en energie sector tijdens het online Navingo Career Event.

Lees hieronder verder   
Verwant

25% minder faillissementen enkel dankzij steunmaatregelen

Steunmaatregelen houden faillissementen kunstmatig laag

Succesvol virtueel Navingo Career Event 2020

Ondanks coronacrisis blijft farma- en chemiesector aanwerven

Wat triggert de ingenieur? - artikel

Lutgardis Claes, ingenieur met strepen - topingenieur

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Overdrukbeveiliging en veiligheidskleppen

Het ingenieurshuis - Antwerpen

van 7/12/2020 tot 10/12/2020

Geotechniekdag 2020

Online studiedag

dinsdag 8 december 2020

Logistiek Manager als Logistiek Auditor

IMF Academy (centraal Nederland)

van 14/01/2021 tot 28/01/2021

Bouwmanager - Innovatie in de bouw

Antwerpen

van 19/01/2021 tot 16/03/2021

Intersolution 2021

Flanders Expo, Gent

van 27/01/2021 tot 28/01/2021

De Logistiek Manager als Logistiek Auditor

IMF Academy (centraal Nederland)

maandag 1 februari 2021

Keuze van de redactie

(30/11) Groter draagvermogen met nieuwe collars voor monopijlerfunderingen

(30/11) Daikin investeert in Gents hypermodern ontwikkelingscomplex

(27/11) Eerste AI-gestuurde verpakkingsmachine ontwikkeld

(25/11) Photovoltatronics: slimme, communicerende zonnecellen onderzocht

(24/11) Autobekledingsbedrijf wordt producent van mondmaskers

(23/11) Nederlandse studenten ontwikkelen oven voor recyclage e-waste

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens dit live event ontdekken de deelnemers de arbeidsmogelijkheden bij de bedrijven en kunnen ze interessante talkshows en showcases volgen over (carrière)mogelijkheden in deze sector.

Al veertien jaar lang is het Navingo Career Event het grootste Europese carrière evenement gericht op de maritieme, offshore en energie industrie. Door de obstakels rondom het corona virus dit jaar is het career event aangepast tot een digitaal event. Via het Digitale Event Platform krijg je als bezoeker gratis toegang tot bedrijven, recruiters, talkshows en meer.

Inspiratie
Vanuit de vernieuwde online opzet krijg je als bezoeker naast carrièremogelijkheden een goede indruk van de gehele offshore energie industrie. Een dynamische wereld waar geen dag hetzelfde is, of je nu werkt in engineering, verkoop, HR, IT, research of anders.

Gecombineerd met het live programma van Offshore Energy ontdekken deelnemers de nationale en internationale uitdagingen waar bedrijven zich mee bezig houden en aan werken. Het online programma vindt plaats op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober van 9:00-17:30, wordt live gestreamd en is in het Engels te volgen.

Offshore Energy
Offshore Energy is een succesvol internationaal B2B event voor spelers in de energietransitie. Net als het Navingo Career Event vindt het plaats op 27 en 28 oktober 2020 in een (grotendeels) virtuele setting. Het programma van Offshore Energy wordt gecombineerd met het programma van het Navingo Career Event. Na oktober volgen er meer Navingo Career events met specifieke thema’s.

Hoe deelnemen aan het online Navingo Career Event?
Registreer je gratis via NavingoCareer.com. Deelnemers ontvangen in de e-mail een link toegestuurd die toegang geeft tot het Navingo Career Event in de online omgeving. Volg het gecombineerde programma op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober 2020. << (foto: Navingo)

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Start-up TEO maakt technische opleidingen permanent toegankelijk

Met laagdrempelige technische opleidingen helpt start-up TEO (Teaching Each Other) bedrijven zoals Volvo Cars, Aviko en TVH hun medewerkers op een hands-on manier te blijven vormen.

Plannen voor multimodaal megadistributiecentrum in North Sea Port

Het multimodale logistieke park WDPort of Ghent in North Sea Port zal, na goedkeuring van de bouwvergunning, uitgebreid worden met een mega­distributie­centrum van 150.000 m².

Nieuwe ‘elektrische’ superkraan bij Sarens

Sarens kondigt zijn nieuwste elektrische ringkraan aan, de SGC-90 bijgenaamd "The Little Celeste” en ontwikkeld in volle Covid-19-pandemie.

Groter draagvermogen met nieuwe collars voor monopijlerfunderingen

Op het Duitse offshore windpark Kaskasi van RWE zal voor het eerst gebruik gemaakt worden van hun eigen gepatenteerde, innovatieve funderingstechnologie, de zogenaamde collars.

Koen Bordeaud’huy is preventieadviseur 2020

Koen Bordeaud'huy (40), SHEQ-manager bij Samoco is een industrieel montage­bedrijf in Zwijndrecht, is door Agoria verkozen tot Preventie­adviseur van het Jaar in de categorie contractor.

Opinie: transportsector moet kiezen tussen elektrisch of waterstof

Als we de transportsector duurzamer willen krijgen dient deze sector stevig in te zetten op rijden op waterstof of elektrisch, aldus promovendus Bunyod Holmatov van Universiteit Twente.

Corona versnelt doodsstrijd van Photokina

Na het afblazen van de 2020-editie van ’s werelds belangrijkste fotografiebeurs Photokina zou Koelnmesse GmbH de volgende editie in mei 2022 houden. Eind vorige week kwam het genadeschot.

Daikin investeert in Gents hypermodern ontwikkelingscomplex

Daikin Europe kiest voor Gent als nieuwe locatie voor het EMEA Development Center (EDC), omdat de huidige vestigingen in Oostende en Gent stilaan uit hun voegen barsten.

EvoTRAC S1901-platform biedt flexibiliteit en ingebouwde AI

Kontron heeft zijn EvoTRAC S1901-platform gelanceerd. geschikt voor veeleisende toepassingen in zware mobiele machines in de bouw-, landbouw-, vrachtwagen- en mijnbouwsector. Het is een modulair AI-geoptimaliseerd systeem, ontworpen om GPU-versnelde applicaties te voeden vanuit een compacte, robuuste vormfactor. >>

Partners