Navingo Career Event goes digital

Economie 12/10/2020 11:09:58

Op 27 en 28 oktober 2020 maken werkzoekenden en geïnteresseerden virtueel kennis met werkgevers uit de maritieme, offshore en energie sector tijdens het online Navingo Career Event.

Lees hieronder verder   
Verwant

Wat triggert de ingenieur? - artikel

Lutgardis Claes, ingenieur met strepen - topingenieur

Navingo Career Event goes digital

Voka lanceert begeleidingstraject voor inclusieve tewerkstelling

Hedwig Maes is nieuwe CEO van Agidens

Coronacrisis houdt arbeidsmarkt ook in 4de kwartaal op laag pitje

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Navingo Career Event

RDM Rotterdam – Onderzeebootloods

van 27/10/2020 tot 28/10/2020

Always an eye on your assets

B&R Webinar

dinsdag 27 oktober 2020

Aquarama Trade Fair

Brabanthal Leuven

donderdag 29 oktober 2020

IO-Link 4 Life Digital Event

Digital Event

donderdag 29 oktober 2020

Artificial Intelligence

IMF Academy Haarlem (NL)

van 4/11/2020 tot 19/11/2020

Internet of Things (IoT)

IMF Academy (centraal Nederland)

van 9/11/2020 tot 11/11/2020

Keuze van de redactie

(19/10) Nieuwe filtertechnologie als oplossing voor “forever chemicals”

(19/10) Lutgardis Claes, ingenieur met strepen - topingenieur

(15/10) 3D-printen met gebruikte materialen voor een circulaire economie

(15/10) Startup re.alto moet digitalisering energiesector versnellen

(12/10) VLIZ breidt onderzoekscapaciteit uit in nieuwe ’Ocean Innovation Space’

(12/10) Europese steun voor Antwerps innovatief CO2-reductie project

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens dit live event ontdekken de deelnemers de arbeidsmogelijkheden bij de bedrijven en kunnen ze interessante talkshows en showcases volgen over (carrière)mogelijkheden in deze sector.

Al veertien jaar lang is het Navingo Career Event het grootste Europese carrière evenement gericht op de maritieme, offshore en energie industrie. Door de obstakels rondom het corona virus dit jaar is het career event aangepast tot een digitaal event. Via het Digitale Event Platform krijg je als bezoeker gratis toegang tot bedrijven, recruiters, talkshows en meer.

Inspiratie
Vanuit de vernieuwde online opzet krijg je als bezoeker naast carrièremogelijkheden een goede indruk van de gehele offshore energie industrie. Een dynamische wereld waar geen dag hetzelfde is, of je nu werkt in engineering, verkoop, HR, IT, research of anders.

Gecombineerd met het live programma van Offshore Energy ontdekken deelnemers de nationale en internationale uitdagingen waar bedrijven zich mee bezig houden en aan werken. Het online programma vindt plaats op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober van 9:00-17:30, wordt live gestreamd en is in het Engels te volgen.

Offshore Energy
Offshore Energy is een succesvol internationaal B2B event voor spelers in de energietransitie. Net als het Navingo Career Event vindt het plaats op 27 en 28 oktober 2020 in een (grotendeels) virtuele setting. Het programma van Offshore Energy wordt gecombineerd met het programma van het Navingo Career Event. Na oktober volgen er meer Navingo Career events met specifieke thema’s.

Hoe deelnemen aan het online Navingo Career Event?
Registreer je gratis via NavingoCareer.com. Deelnemers ontvangen in de e-mail een link toegestuurd die toegang geeft tot het Navingo Career Event in de online omgeving. Volg het gecombineerde programma op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober 2020. << (foto: Navingo)

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Nieuwe filtertechnologie als oplossing voor “forever chemicals”

KUL bio-ingenieurs hebben een nieuwe methode gevonden om schadelijke geperfluoreerde chemicaliën uit het water te filteren. De zogenaamde PFAS breken niet af en stapelen zich op in het milieu.

Lutgardis Claes, ingenieur met strepen - topingenieur

Generaal-majoor Lutgardis Claes werd de eerste vrouwelijke rector van de Brusselse Koninklijke Militaire School (KMS). Ze is Burgerlijk Ingenieur in de vliegtuigbouw en bewapening-ballistiek

State-of-the-art batterijtester voor testlabo EnergyVille

Het batterijtestlabo van EnergyVille werd onlangs uitgebreid met een state-of-the-art batterijtester van de fabrikant PEC. Tegelijkertijd werd ook een temperatuurkamer in gebruik genomen.

Iconische brug bindmiddel voor Antwerpen-Noord

Sinds juli 2016 vormt de Parkbrug over de Italiëlei een verkeersveilige verbinding voor voetgangers en fietsers tussen Park Spoor Noord, het oude stadscentrum en het Eilandje.

ORI en Tractebel vs corona 1.0

Begin maart vond het laatste fysieke ORI-event plaats in Gare Maritime te Brussel. Het opkomende coronavirus was toen al onderwerp van vele gesprekken, maar de impact was nog onduidelijk.

Volvo Trucks gaat elektrische voertuigen in bouwsector testen

Deze maand is Volvo Trucks gestart met livetests van een volledig elektrisch voertuig in de bouwsector. Het bedrijf leverde hiervoor twee voertuigen voor zwaar gebruik aan zijn klant Swerock

Accelerator Start it @KBC verwelkomt recordaantal ondernemers

Meer dan 280 start-ups dienden hun kandidatuur in voor de 20e pitchwave van Start it @KBC. Dat is een recordaantal sinds de start van de accelerator in 2014.

Coronaproef ’fysiek’ netwerken tijdens succesvolle ABISS2020

Begin oktober slaagden de 68 technologiepartners er in om met 583 fysieke bezoekers en 248 digitale bezoekers te netwerken omtrent trends en oplossingen voor industriële digitalisering.

ABB introduceert nieuwe ultrasone niveautransmitter

ABB heeft een nieuwe ultrasone niveautransmitter met vele functies gelanceerd, speciaal ontworpen voor industrieën met een groot aantal geïnstalleerde niveaumeters. Met zijn modulaire ontwerp en intelligente algoritmen is de LST200 eenvoudig te installeren, in bedrijf te stellen en te onderhouden en is stabiel in gebruik. >>

Partners