IXON lanceert nieuw IXON Cloud 2 platform

Technisch nieuws 2/02/2021 13:59:13

De volledig nieuw ontworpen IXON Cloud is in vele opzichten verfijnd om te voldoen aan de klantvraag naar uitgebreidere samen­werkings­mogelijk­heden en aanpassings­vrijheid.

Lees hieronder verder   
Verwant

Luxemburgse MeluXina supercomputer aan de slag

Basware behaalt ISO 9001:2015-certificering

Taipro: klein maar fijn groeit - artikel

Colt en NorthC Datacenters bundelen krachten

Bosch chipfabriek volledig geconnecteerd en aangestuurd door AI

Digital Twin bij Colruyt Group Technics - artikel

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Additive Manufacturing Insights

Online Flam3D webinar

dinsdag 15 juni 2021

Kennismanagement

online via Zoom

van 17/06/2021 tot 24/06/2021

Samenwerken met BIM - Stadhuis Roeselare

Online ORI webinar

maandag 21 juni 2021

Automatica Sprint

Messe München

van 22/06/2021 tot 24/06/2021

Waterstofconferentie Vlaanderen

Antwerpen

dinsdag 22 juni 2021

StocExpo

Antwerp Expo

van 29/06/2021 tot 1/07/2021

Keuze van de redactie

(10/6) Vlaams onderzoeksschip goedgekeurd voor gestandaardiseerde metingen CO2

(9/6) Port of Antwerp maakt eerste kandidaten voor NextGen District bekend

(7/6) Maakt of kraakt de pandemie nu carrières van techvrouwen? - artikel

(7/6) Umicore benoemt Mathias Miedreich tot nieuwe CEO

(3/6) Primeur: eerste multimodaal waterstoftankstation geopend in Antwerpen

(2/6) Ontwikkeling waterstof- en CO2-backbone in North Sea Port

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - IXON's missie is om de IIoT transitie onder machinebouwers te stimuleren en te versnellen door een veilige cloud omgeving te bieden met alle technologie die nodig is om IIoT direct toegankelijk te maken voor elke machinebouwer in de wereld.

Vandaag de dag is IXON Cloud het meest complete IoT platform voor de machinebouwer. Het stelt hen in staat om hun eigen IoT portal te creëren, machines te verbinden, data te verzamelen, alerts in te stellen en om problemen op afstand op te lossen alsof ze op locatie zijn - met slechts een paar klikken.

Om nog een stap verder te gaan heeft IXON achter de schermen hard gewerkt aan IXON Cloud 2. Nieuwe functies van het IXON Cloud 2 platform zijn onder andere:

  1. Overzichtelijke intuïtieve interface om afleiding te voorkomen en de focus op je dagelijkse taken te leggen;
  2. IXON Studio voor het aanpassen van de portal en het bouwen van dashboards;
  3. Rolgebaseerd gebruikersbeheer voor geavanceerd, volledig aanpasbare rechten voor toegang en controle.

Willem Hofmans, CEO bij IXON, zei: “Samenwerking is de centrale pijler van IXON Cloud 2. Samenwerking om een machinebouwer in staat te stellen de relatie met zijn klanten decennialang te onderhouden. We staan aan de vooravond van een belangrijke transitie waar machinebouwers al hun kennis en vaardigheden niet alleen gebruiken bij de ontwikkeling, bouw en installatie van een machine, maar waarbij hun kennis en vaardigheden van grote waarde zijn gedurende de gehele levensduur van een machine.”

“IXON belooft bedrijven te helpen bij de transitie en de machinebouwer te allen tijde zo goed mogelijk  te ondersteunen. Hierdoor kunnen machinefabrikanten zich focussen op de de kern van de transitie: hun bedrijfsprocessen.”

“Samen met partners en klanten nadenken over hoe ze machine data en hun uitgebreide proceskennis kunnen combineren tot waardevolle informatie en advies. Om stagnatie te voorkomen en ervoor te zorgen dat machines gedurende hun gehele levenscyclus continu worden verbeterd en volledig in hun kracht staan.”

Voor meer informatie over IXON Cloud 2 bezoek: https://lp.ixon.cloud/nieuw.

Over IXON Cloud
IXON is opgericht in 2014 om de cloudverbinding eenvoudiger, veiliger en toegankelijker te maken voor machinebouwers en gebruikers. IXON, het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, is nu een van de meest gewaardeerde en gebruiksvriendelijke Remote Service & IIoT-platforms voor machinebouwers en systeemintegratoren.

IXON biedt een end-to-end industriële serviceoplossing met toegang op afstand, datalogging, dashboards, alarmering en nog veel meer. Het IXON-productportfolio bestaat uit het IXON Cloud-platform en de IXrouter, een industriële VPN-router en data gateway, die speciaal is ontworpen om machines veilig te verbinden en het risico op datalekken te minimaliseren.

IXON is actief in meer dan 100 landen en bedient tienduizenden gebruikers wereldwijd. IXON levert de technologie, zodat machinefabrikanten kunnen doen waar ze goed in zijn: samenwerken met klanten, service verlenen en inzichten delen.

<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Vlaams onderzoeksschip goedgekeurd voor gestandaardiseerde metingen CO2

ICOS, het ‘Integrated Carbon Observation System’, kende 12 extra meetstations voor broeikasgassen dit label toe, waaronder het Vlaamse onderzoeksschip Simon Stevin.

ATLAS onderzoekt verval van higgsdeeltjes naar charm-quarks

Op de onlangs gehouden LHCP2021 conferentie voor fysica is bekendgemaakt dat die koppeling niet meer dan 8,5 keer groter kan zijn dan de waarde die het Standaardmodel voorspelt.

Taipro: klein maar fijn groeit - artikel

Taipro (Tailored Microsystems Improving your Product) ontwikkelt microsystemen op maat van de processen van de klant. De Luikse chipverpakker zet resoluut in op groei en trekt naar Verviers.

Port of Antwerp maakt eerste kandidaten voor NextGen District bekend

Vorig jaar oktober werd de eerste ronde gelanceerd van een marktbevraging voor het NextGen District, de voormalige site van General Motors in het havengebied.

Colt en NorthC Datacenters bundelen krachten

Klanten krijgen nu onder meer toegang tot voor 100+ Gbps geoptimaliseerde verbindingen en de op SDN gebaseerde netwerkservices die deel uitmaken van het On Demand-aanbod van Colt.

Bosch chipfabriek volledig geconnecteerd en aangestuurd door AI

Dankzij sterk geautomatiseerde, volledig geconnecteerde machines en geïntegreerde processen, samen met AI-methoden is de vestiging in Dresden een slimme fabriek en een Industrie 4.0 pionier.

Enperas-software voor ecologische voetafdruk bouwmaterialen

Deze spin-off van VITO en EnergyVille ontwikkelt software waarmee bedrijven zelf een levenscyclusanalyse kunnen maken van bouwmaterialen om concreet de milieukosten te becijferen.

Nieuwe inspiratiegids moet scholen inspireren bij hun Digisprong

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts en Peter Demuynck van Agoria Vlaanderen hebben de nieuwe inspiratiegids Edtech voorgesteld als hulpmiddel voor scholen rond digitalisering.

AI-functionaliteit voor Kontron KBox A-203-AI-GC

Kontron gaat zijn AI-platform ook beschikbaar stellen als een KBox-pc op basis van een Intel Atom x7-E3950-processor. De KBox is gebruiksklaar en kan direct geïntegreerd worden in bestaande X86-landschappen om snel en efficiënt eigen toepassingsscenario's rond Machine Learning en Artificial Intelligence te implementeren. >>

Partners